När man ramlar

När det känns tufft, eländigt, orättvist, sorgligt, sa otroligt tröttsamt och faktiskt helt förjävligt ... när man inte vet hur man ska orka.. när man inte ser ljuset i slutet av tunneln... när man är arg och besviken pa livet av flera olika anledningar sa är det skönt att veta att de finns där. Vännerna alltsa.
 
SMS:en som tröstar, telefonen som gar varm, peppande ord. Kollegorna som inte fragar, men som bryr slg lite extra för att det syns att nagot gör ont. Nagon som hämtar en vid tunnelbanan när världen rasade för en liten stund och tararna kom. Nagon som tänker pa en, fast hon säkert är argare pa livet än jag själv just nu. Nagon som bara ringer och kollar hur det är, fast vi pratade igar. Nagon som finns där dygnet runt. Nagon som finns där fast hon är pa andra sidan jordklotet.

Vad skulle jag göra utan er? Ni hjälper mig pa fötter igen varje gang. 

 


Och mannen sa klart, min klippa i stormen. Alltid.

Bröllop i Bourgogne

I helgen var vi alltsa pa bröllop igen, i Bourgogne den här gangen. Ungefär tva timmar fran Paris ligger mysiga Vézelay där vi bodde pa Hotel La Palombière. Väldigt litet och mysigt, med en underbar trädgard och bra service (ägarinna strök till och med grabbarnas skjortor!). Enda minuset var den daliga isoleringen, man hörde allt!

Vi hade san tur att solen och värmen kom efter lunch pa lördagen och stannade hela helgen! Vi mötte upp med kompisar vi inte träffat pa länge och innan vigseln sa strosade vi runt i Vézelay och njut av den underbara utsikten över Bourgogne.
Bröllopen var fint! Brudgummen är en kompis till mannen som jag inte känner sa väl, och bruden hade vi inte ens träffat! Men det gick hur bra som helst. Bada jobbar för Air France och har jobbat utomlands, sa det var folk fran alla världens hörn. Pa vägen till Bourgogne sa akte en kille fran Iran med i var bil, och pa tillbaka vägen en tjej fran Hong Kong. Jag älskar att höra dem berätta om sina liv!

Vi partade hela natten och kom väl till hotellet vid 5. Pa söndagen bjöds det pa brunch och ett dopp i poolen för det som hade varit smarta nog att ta med sig badbyxor...  (jag fick snällt sitta och svettas).

Tyvärr har mannen stuckigt iväg med kameran sa jag kan inte visa nagra av vara bilder annu... men här kommer lite bilder fran Vézalay och La Vielle Borde där mottagningen hölls,Hotellet vi bodde pa

Halloj!

Tro inte att jag suttit och drömt om hus hela veckan ;) Nej, jag har varit ute och ätit middag med vänner i Paris, varit fram och tillbaks till Rotterdam för ett möte, köpt fler kartonger, blivit överaskad i en ask- och hagelstorm, pratat med vänner i telefon, läst ut en bok... ja, och lite till!

Nu sticker vi snart iväg för helgen. Det är dags för bröllop igen! Det är hett hett hett här i Paris sa det ska bli perfekt att spendera helgen pa "landet".

Hoppas att ni alla far en underbar helg! VI hörs pa söndag!