Nu är det klippt!

Äntligen går det åt rätt håll! Håret är klippt kortare än på länge, det är uttunnad och slingat. Känns fräscht och förhoppningsvis går det nu lite fortare att fixa.

Fick dela upp besöket i två, först slingor och sen klippning, för att bespara ryggen flera timmar i sträck i en frisörsstol.

Så, vad tycks?


Koncentrera er på håret, inte min konstiga min är ni snälla.

Take me out of here

Idag har inte varit nagon bra dag. Sov sa otroligt daligt, flera mardrömmar och jobbiga tankar förföljde mig hela natten. Och jag har inte lyckats skaka av mig det pa hela dagen.

Nu dagdrömmer jag mig istället bort till varmare och ljusare breddgrader. Denna vinter har verkligen känts evihetslang. Bade mannen och jag börjar svacka nu... Sa det blir kanske en liten resa om nagra veckor. Men först ska jag till Sverige och umgas med familj och vänner!

Imorgon är en annan dag. Nu gar jag och lägger mig i badet och laddar för en natt med ordentlig sömn. Berätta gärna nat roligt i kommentarsfältet sa att jag blir pa gott humör. :)

Ja tack, ge mig en uteservering. Langre dagar. Solglasogon. Ahhhhhhhhh...... Har med fina mamma i Madrid April 2008.

Mitt Warszawa

Molly hade lite fragor om Warszawa:

Hej!

När jag tänker på Warszawa tänker jag att det bara är stort och grått och trist och att det regnar hela tiden. Anar att det kanske inte är så. Hur är det på riktigt? Gillar du att bo där? Hur går det med språket?


Hej Molly, vad kul att fa fragor om Warszawa! Vi trivs jättebra här. Men när vi fick reda pa att vi skulle flytta hit sa tänkte vi precis som dig. Du kan läsa mer om det här och här t. ex.

Och visst är det lite gratt ibland. Som nu i januari da vi knappt sett solen. Men det är ju gratt pa ganska manga ställen just den här arstiden. Det är ju inte Warszawas fel.

Vi blev verkligen positivt överaskade när vi väl kom hit. Klimatet paminner om Sverige men är lite varmare. Jag uppskattar verkligen att det är fyra riktiga arstider (även om varen gärna farkomma nu). Det är väldigt grönt med manga fina parker, det är rent och mycket lugnare än andra städer vi bott i. Warszawa är inte speciellt stort och man tar sig lätt runt med bil eller varför inte med cykel? Jag älskar att kunna cykla in till stan.

Gamla stan är väldigt fin och även manga andra delar. De har ett väldigt rikt kulturliv och för oss som kommer fran Paris och London sa är det toppen att det är sa billigt att ga pa konserter och att det faktiskt inte är svart att fa plats!

Det finns det mesta da det kommer till restauranger. Inte alls samma utbud som i andra större städer, men allt finns. Shoppingen är bra, ja om man inte vill ha lyxvaror. Da är det bättre att aka till Paris. 

Nattlivet är bra vad jag har förstatt. Är ju inte direkt nan partyprincess själv, men min man har varit ute och skakat rumpan till tidiga mornar ibland och han verkar mer än nöjd ;)

Och glöm inte alla museer! Det finns massor. Och Warszawas historia maste man ju ta del av även om den är väldigt tuff.

Sen är det toppen att allt är sa billigt! Sa kom gärna hit och hälsa pa! De som kommit hitills har blivit positivt överaskade.

Oh ja spraket ja! Det gar lite si sa där. Kan klara mig i nödsituationer men jag har lite högre krav pa mig själv än sa. Sa jag kämpar vidare.

Warszawas sparvagn

Torget i Gamla Stan

Kulturpalatsen - Stalins "present" till folket under kommunismen

Chopin Statyn. Här kan ni lyssna pa gratis pianokonserter varje söndag 12.00 och 16. 00 fran maj till september.

Det finns fina cykelvägar -och där det inte dör det sa cyklar vi pa trottoaren för att inte riskera livet.

Pa Operan!
Vacker höst.

Mer höst.
Och en riktig vinter!