Köp Amelia!


Nu tycker jag att ni alla i Sverige ska skutta iväg och köpa senaste avsnittet av Amelia. Där kan ni nämlingen läsa om världens bästa Anna. Hur det var när hon fick sitt cancerbesked, om familjen och vännerna som fanns där under behandligen och hur hon mår nu. Passa även på att stödja Rosa Bandet!

Anna har verkligen tagit sig igenom det senaste året med en sån otrolig styrka. Jag vet inte hur hon har gjort det och är otroligt stolt och glad att hon är just min vän. Och viktigast av allt är ju att hon idag är cancerfri!


Dom här då?

Det blev inga jeans. Ingen idé att köpa nåt som man kommer få ångest av att inte komma i. Fast man vet att det är jeansens storlek det är fel på och inte min.

Så nu funderar jag på de här istället. Det är ju så lätt och tacksamt att köpa skor, spelar ingen roll om man har en fuldag, svullen mage, små bröst eller vad det nu kan vara. Skor funkar alltid, eller hur?Ps. Om jag mot förmodan skulle ha några läsare i Australien så får ni gärna höra av er om ni vet var man kan få tag på gamla modeller av Sass & Bide jeans. Tackar på förhand!

Det går trögt

Alltså, jag bloggar cirka 10 gånger om dagen. I mitt huvud! Jag har massor med idéer och texterna bara kommer av sig självt. Men när jag väl har tid så blir det inte särskilt raffinerande!

Men eftersom jag slängde ihop en sån himla mumsig middag till mig själv så bara måste jag göra ytterligare ett sånt här halvdant inlägg. Hoppas ni har överseende.

Hade massor med kantareller som jag var tvungen att göra nåt med, kycklingfilér och lite annat. Men ingen direkt motivation. Så med mina basingredienser som jag alltid har hemma, fetaost, pesto och tomater så gjorde jag så här.

Fyllde kyckligen med fetaost, saltade och pepprade och bredde sen på pesto. La kycklingen, två tomater och lite paprika i en form och körde in det i ugnen. Stekte kantarellerna, hällde över matlagningsgrädde och en knorr "persilja och vitlök". Sen hällde jag även över det i formen och körde allt i ugnen i cirka 20 minuter till.

Blev hur gott som helst! Och nu har jag lunch till imorgon också.

Ja ni, det ser kanske inte så smarrigt ut... men det var det!!