Mont Blanc

Måste bara visa den här bilden! Ser ni den där lilla toppen? Där var jag för några år sen och hade min första nära döden upplevelse ;) Man måste upp dit för att sen ta sig ner (det är då det blir läskigt!) för att sen njuta av 5 timmars härlig skidåkning ner till Chamonix. Kolla in mer här!  När jag stod där på branten och tittade ner i en 3000 meters avgrund så trodde jag faktiskt att jag skulle dö. Hjälpte inte att kompisarna (som jag liksom satt fast i med hjälp av ett rep mellan oss och sen guiden sist) försökte hjälpa genom att säga "Lisa om du ramlar så drar vi upp dig igen".. Yeah right!

image105

Skidhelgen!


Så här bra hade vi i det helgen! Sol, perfekt snö och lite folk i backarna så vi hann med massor med skidåkning. åt massor med mat som vanligt! Skidsemester är helt klart den bästa semestern!

image104

Tur & Retur Amsterdam

Här var jag idag...

image103

Klockan ringde 5.15, fick skjuts till flygplatsen, checkat in hade jag redan gjort på internet. Lyfte på tid, 45 minuter senare lanade jag i Amsterdam där jag gav allt och lite till på intervjun. Kändes bra, och jag vet ju att jobbet i stort sett är mitt, men ändå....vågar inte tro det förrän det är officiellt. Lyckades boka om till en tidigare flight hem så jag hann äta lunch med maken på Charles de Gaulle innan han flög till Bangkok. Sen vidare till kontoret för att kolla läget (ja, jag är ett kontrolfreak!), kolla mailen och skvallra med kollegorna. Nu sängdags med min vän Ally Mc Beal i laptoppen. 

Får förresten svar på fredag eftermiddag....