Vi gör oss klara för ett bröllop....

Nu är vi hemma igen men igar var det alltsa dags för "La boda del ano" (arets bröllop) som vi sagt pa skoj, Pedro och Cristinas bröllop! Mannen som är galen i sin nya kamera tog över 800 bilder (!!!!) sa jag delar upp det i olika delar. Men oroa er inte, tänker inte lägga upp alla kort ;)


Efter lunch i gar akte vi hem till Oscar och Amaya med finkläderna som svärmor strukit hängades pa galgar i vinden. Amaya hade nämligen erbjudit sig att sminka mig och det tackar man ju inte nej till!  

Pa väg, osminkad och väskan packad igen!Kändes väldigt lyxit att fa sitta där och bli omhändertagen en liten stund. Hon har dessutom bara bra produkter och är otroligt duktig. Hon ska eventuellt boka in oss pa sminkkurs när vi kommer tillbaks över nyar. Det skulle jag verkligen behöva. Kan ingeting om smink och kör alltid samma trakiga...


Och sa här blev det! Blev supernöjd, fast maste erkänna att det kändes lite ovant först.


Innan vi stack iväg sa var vu ju tvugna att ta outfit bilder! ;) Först ut är grabbarna:Är sa stolt över min man, han var sa himla snygg! :) Kostymen och slipsen är fran Hugo Boss, väst och skjorta fran Celio Club och skor fran Zara. Kan tyvärr inte utala mig om Oscars kläder ;)Trivdes verkligen i klänningen (Jane Norman), och hade san tur att Amaya hade en prefekt liten svart "päls" fran Zara som jag fick lana! Skorna kommer fran Asos.com.


Amaya hade en urläcker klänning fran Mango. Man kan alltid lita pa att hon ska vara snygg! Skorna ar utan märke.


Sen begav vi oss ut i blasvädret. Det var verkligen jättekallt I Madrid I helgen och hemsk hemsk vind... Precis utan för kyrkan mötte vi en del andra kompisar som oxa kämpade för att inte blasa bort!
Fortsättning följer...


Muchas gracias Amaya! David me dice que estaba mas guapa que en la dia de nuestra boda!! ;) Muchos besos !
Trevlig resa!

Är inte alls avundsjuk pa alla som ska till Thailand i dagarna som kommer... Min vän Anna och min bror tex. Fast inte tillsammans alltsa! ;) Gud vad jag skulle behöva lite sol och semester just nu. Var Mexico resa känns otroligt langt borta...

Brorsan ska ner till Phuket och bo med Moster och Morbror i deras lägenhet i Kalim Bay... Alldeles alldeles underbart!

 


Hoppas att ni far en toppenresa! Och sola lite at mig oxa :)

Buenas noches!

Vamos a Madrid

Här sitter jag i pyjamas i sängen i Madrid. Det regnar ute... Mannen har stuckit iväg och träffat lite kompisar pa den lokala tapas baren och jag fick en uppläxning av hans farmor:
-Va, ska inte du ga med ut?
- Nej gud nej, jag ska duscha och sen ga och sova
-Nämen, du maste ju vara med din man, det förstar du väl att du inte kan lata honom springa omkring pa barer utan dig en fredagskväll? Hur ska det här sluta om du ger han sadär mycket frihet?
-Eh... ok?

Antar att saker och ting har ändrats lite de senaste 70 aren.... Hon är 92!

Slänger upp nagra av de första bilderna fran nya kameran som mannen tog igar!Torsdag, till och fran jobbet i Jacka fran Zara, Converse, basker fran Lindex och jeans fran Pull & BearPa jobbet, bytt till skor fran Zara och har jeansen med kavaj fran Mango (ur gammal!) och t-shirt fran ZaraDet har efter fragats bild pa korta haret sa här har ni en! Vad tycker ni? Jag tycker fortfarande att det känns jättekort.