Sjukstuga

Det är lite sjukstuga här hemma just nu. Mannen som aldrig är sjuk har fått nån luftrörskatarr och har till och med varit hemma från jobbet. Själv är jag inte riktigt på topp heller. Så vi turas om att ta hand om varann och somnar tidigt på kvällarna.

Så tills vi mår bättre igen så får bloggen vila. Bara så att ni vet och inte undrar om jag har försvunnit. Kram på er!
Några kloka ord....


Sommarvindar

Visst har alla arstider sin charm? Jag tycker verkligen det och skulle sakna skiftningarna om vi bodde pa sydligare breddgrader. Men även om det är sa sa är det alltid sommaren man saknar mest, eller hur? Att ga barfota i gräset, äta glass, bada och sitta ute tills langt in pa natten.

Det är inte lika ofta man verkligen saknar vintern till exempel. I alla fall inte jag. Sa nu när riktiga kalla vindar, moln och rusk drar in över Warszawa sa tittar jag pa bilder fran den där underbara helgen i juli. Jag gick barfota i sanden och tränade mig med kameran genom att fota en vacker solnedgang.I'm elsewhere...

Tankarna kretsar inte riktigt kring bloggen just nu. Det blir så ibland när livet kommer emellan. Och ibland kan det vara bra med en liten paus.

Sen sist så har jag...

* Varit på födelsedagsfest i ett galleri och lärt känna ännu mer roliga människor
* Simmat och njutit
* Bakat misslyckade muffins
* Promenerat i Warszawa med min älskling i flera timmar och njutit av höstsolen
* Jobbat. Och önskat att mitt projekt snart ska vara slut
* Spenderat alldeles för många timmar hos frisören
* Läst ut en bok (kan ha nåt att göra med det där frisörbesöket)
* Hyrt en van, flyttat vårt fortfarande osålda middagsbord till en väns garage och ätit min årliga dos av Mc Donalds

Och inga bilder har jag tagit. Så ni får nöja er med en på min nya klänning som jag invigde i veckan som var. Och som jag förövrigt funderar på att lägga upp en decimeter. Vad tror ni?