Basta starten pa dagen

Sa har startar Amaya och jag de flesta av vara dagar. Efter att ha tagit alla nattmatningar sa skoter mannen morgonmatningen innan han sticker till jobbet. Sen kommer Amaya till mig i sangen och vi sover vidare. Det finns inget mysigare. Skulle kunna ligga sa dar hela dagen...

Noll rutiner

Jag skulle ha bloggat nu pa eftermiddagen. Men lill-skruttan bestamde sig for att hon var hungrig nar jag minst anade det och halva eftermiddagen forsvann...

Har massor att skriva om, 1000 saker att bolla med er! Grejor som amning - hur kan det vara sa komplicerat och gora sa forbaskat ont? Eller hur mycket karlek kan man ha for en person? Och hur kommer det sig att man helt plotsligt klarar sig pa allt for lite somn? Kommer jag nansin kunna passa tider igen? Och kommer jag nansin komma i mina klader igen?

Men allt det dar far vanta lite. Jag hinner helt enkelt inte. Men ni finns val kvar, sa att vi kan bolla lite tankar senare?

Slanga upp bilder pa var pride and joy, det hinner jag minsann! Here she is, again.


 Dagen innan du kom

Det är söndag eftermiddag och ikväll ska vi aka in till förlossningen. Imorgon bitti ska du äntligen komma till oss. Efter alla dessa ar av otrolig längtan sa är vi snart tillsammans. Imorgon. Det gar nästan att ta pa. Men känns ända sa otroligt langt borta och overkligt.

 

Allt är klart för dig här hemma nu. Och oron och rädslan som mamma burit inom sig sen den där dagen i september börjar lätta lite lite grann. Tararna rinner när hon lyssnar pa CD:n med svenska barnsanger som mormor köpt till dig. Längtar sa tills vi sjunger dom tillsammans.

 

Pappa tycker att det är jättespännande och fixar med telefonlistorna med alla som vi maste meddela imorgon. Det är manga som längtar efter dig. Pappa är nog lite nervös fast han inte riktigt visar det.

 

Mamma är inte alls orolig för kejsarsnittet som är planerat tills imorgon bitti. Inget av det spelar nagon roll. Det enda vi längtar efter är att äntligen fa se och höra dig och halla dig i vara famnar.

 

Varan älskade Bubble, ingen är  mer efterlängtad än du. Vi älskar dig sa !

 

 

 

Pa vag till BB....

 

 

Och fyra dagar senare fick vi antligen aka hem med var efterlangtade skatt.