En lördagkväll pa Arlanda

Tror aldrig att jag flugit fran Arlanda sent en lördagkväll förut. Sa lungt och skönt det var!

Älskar att spana in böcker och läsa pa baksidan. Men det blev ingen köp den här gangen. Har ju en hel del böcker som väntar pa att bli lästa.. Äkta Vara skulle jag verkligen vilja läsa. Far bli nästa gang!

Den fin fina pasen som vi fick hos Röhnisch funkar perfekt för datorn och tidningar. Visst är den fin? Lyser liksom upp i vintermörkret. Och passet var med :)

Flög hem i det där lilla planet pa rekordtid, en timme och 20 minuter. Ska genast sluta att tycka illa om sma plan. 

Nu ska jag hoppa ner i sängen, min alldeles egna säng och mysiga kudde. Brevid min mysiga man! Nu ar det hela 7 dagar tills väskan ska packas igen. Vi kanske t.o.m hinner fa in lite rutiner under veckan! ;)

Pass pa vift!

I mandags akte mitt pass hem till Warszawa. Utan mig. I torsdags var det tillbaks i Stockholm igen, tack vare TNT. Sa mitt pass har gjort en tur och retur mer än mig mellan Stockholm och Warszawa. Men ikväll aker vi hem tillsammans :)

 

Ser ni vilket fint passfodral jag hittat? Med Eiffeltornet pa! 

 

 

Hemlängtan

Nu längtar jag hem. Veckan i Sverige har varit jättebra. Jag har hunnit umgas med familjen ordentligt och träffat manga, men langt ifran alla, kompisar. Men nu vill jag hem. Till min man. Till vart hem, var säng, var park, var mat, vart gym. Ja, hem helt enkelt.

Mannen och jag i var park i augustiAtt jag dessutom gatt och dragit pa mig nan konstig förkylning hjälper ju inte. Men nu ska jag snart äta lunch med mamsen och pappsen och sen klockan 19.00 bär det av hemat! Vi hörs därifran!