Madrid
Visst är vi i Madrid! Har inte blivit manga knop idag.  Jag hade visst lite sömn att ta igen.  Vi har trots det hunnit med ett besök hos farmor och en riktig familjelunch.  Sen tog det stopp och jag sov världens längsta siesta.  Hoppas pa bio och en stor godispase ikväll!

Vad har ni för er där ni är?

Solkysst!

Vilket välkomnande! Minst 20· i skuggan och en mycket efterlängtad sol. Det resulterade i årets första lunch utomhus i inte mindre än fyra timmar. Och tro det eller ej men vi har båda fått lite solkysst hy.

Var tror ni att vi är nånstans?Vendredi a Paris

Var så trött att ögonen gick i kors igår. Jag är inte van vid Parisrytmen längre. Och inte blir det lättare när man har en medpassagerare heller.

Vinkade hej då till kollegorna och kvarteret kring jobbet, åkte hem till Solli där jag hann med en minisiesta innan det var dags att hoppa i taxin och åka till andra sidan Paris. Hem till Les Garcons!

Där väntade en typisk aperitif, massor med kramar och en hel del att ta igen sen vi sågs sist. Vid niotiden träffade vi resten av gänget på l´Alouette. Vårt gamla stamställe. Jag älskar det! Det är samma trevliga killar som jobbar där som när vi bytte kvarter 2006!

Vi hade verkligen en helt underbar kväll. Som vi saknat våra vänner! Massor med skratt, god mat, härlig stämmning.. Tack vare den middagen var jag faktiskt helt redo att resa vidare i morse och vinkade hej då till Paris för den här gången.