Helgen som var

I lördags var vi och tittade pa var vän Oliviers fotoutställing. Han är verkligen sa duktig! Salde 14 av 17 objekt. :) Temat var blommor. Han har tagit närbilder pa blommor i Paris parker och utan att retuschera fatt tll det sa här fint:Efter stängning fixade vi en apéritif i lokalen och sen blev det middag pa ett brasserie vid Place Gambetta.

När utställningen var klar sa blev lilla Tessa kvällens huvudperson :)

Sen i söndags sprang mannen Paris - Versailles, ett 16 km lopp, men Yannick. Helena (min enda svenska kompis har) och jag gick pa marknaden och köpte mat och fixade picknick i parken tills grabbars var klara. Svart att tro att det var härligt sommarväder nu när det är 14 grader, gratt och regningt ute...  

Ja just det!! Har ju glömt att berätta att för när jag för en gangs skull körde bilen här i Paris i söndags sa var det en idiot som körde in i mig vid ett rödlyse!!!! Panique totale.... Jättekul att berätta för mannen att hans ögonsten fatt en stor repa bak just den dagen jag körde bilen... :(

Middag i Hamburg

Japp, da var man hemma igen. Hade det jättebra i Hamburg, sa kul att träffa kollegorna och att för en gangs skull ha tid att umgas och inte bara prata jobb. Mycket skratt blev det!

Och den här gangen hann jag dessutom med att se lite av stan när vi promenerade fran hotellet till restaurangen. Det jag sag sag mycket trevligt ut! Tyvärr sa var affärerna stängda ;)

Vi at en dundermiddag pa en restaurang som heter Parlament som ligger i källaren pa deras fina Rathaus (stadshus).Sen blev det en drink i hotellbaren. Vi bor alltid pa Lindner när vi är i Hamburg och det kan jag verkligen rekommendera!

Det blev ganska sent och när jag äntligen kom upp pa rummet sa kan jag säga att jag var väldigt glad över att krypa ner i den här underbara sängen!


Busy helg!

Har haft en toppen helg med underbara vänner och otroligt sommarväder! Nu är jag slut som artist.. Maste sova. Imorgon eftermiddag flyger jag till Hamburg för en middag och sen ett möte pa tisdag. Är tillbaks pa tisdag kväll, aterkommer da med massor med bilder fran helgen.

Kram sa länge!!