Det blev en tjej!

I fredags så fick vi en ny liten tjej i vänskapskretsen :) Min underbara vän Anna och hennes man Thomas fick en liten dotter!
 
Stort grattis!!!!!

Har inte haft turen att prata med de blivande föräldrarna ännu, hoppas att allt gått bra är supernyfiken på vad lillan ska heta. Och se hur hon ser ut så klart!

image256

Möhippehelg!

Är lite lagom trött efter en underbar helg! Här kommer ett långt inlägg för er som vill veta vad jag har haft för mig i helgen.

I går möttes vi upp i Boulogne för att spendera eftermiddagen på LesCentCiels. Helt U N D E R B A R T!
Ljuvlig dekoration, lung relax musik, härlig doft! Mmmm, vilket välkomnande! Vi började med lunch på terassen, i sol och utan vind. För första gången i år så satt vi ute i bikini. Kändes hur lyxigt som helst, sallad och en flaska rosé med underbart sällskap! 

Eftermiddagen spenderade vi i hammam, poolen och bastun. Vi ångrade lite att vi inte bokat in en kroppspeeling eller så, men budgeten var redan spräckt! ;) Men vi hade det jättebra i alla fall och vi kändes oss väldigt avslappnade och lugna när vi drack mint té på terassen innan det var dags att dra vidare på nästa äventyr. 

 
image253


Marie och jag åkte hem till mig och fixade oss och Tifenn (blivande bruden) och Sabrina åkte till hennes hotell. Min underbara man hade köpt hem en flaska champagne och lagt på kylning, hur bortskämd får man bli?

Vi halv tio var vi på Favela Chic där vi åt massor med mumsigt... grekisk ost, soltorkade tomater, argentiskt kött, choklad tårta...och drack rött vin. Vid midnatt var det dags att invadera dansgolvet och beställa in Caipirinha.

Vid tvåtiden hade vi ingen lust att dansa längre och det var en underbar sommarnatt ute så vi begav oss till Trocadero där vi tänkte strosa omkring lite och njuta av utsikten av Eiffeltornet. VI hade tyvärr glömt att Trocadero är the place to be för Paris 18åringar... De tyckte att vi var väldigt intressanta när vi kom dit, speciellt killarna. Ni vet så där överdrivet jobbiga. Vi bestämde oss för att bara glida förbi lite diskret så att blivande bruden kunde få ta kort på Eiffeltornet. Jovisst, det gick ju som planerat! Helt plötsligt ändras underlaget vi går på och Lisa gör värsta vurpan och skriker rätt ut: Iiiiiiiiiiiiiiiii! Vi skrattade så vi fick kramp!!!!! Hur lyckas man??? Som Marie sa: Kan du inte ramla tyst? ;)

Tifenn tog snabbt sitt kort och sen begav vi oss hem och skrattade hela vägen i blien! :)

image254


Imorse möttes vi på Champs Elysée, trötta men glada, och begav oss till Doobies för att äta igen! En av de bästa bruncherna i stan! Mums!

image255


Sen blev att återvända till det vanliga livet! ;) Vi har spenderat eftermiddagen med att röja i källaren och i köksskåpen och med att fixa det sista inför allt som ska köpas till nya lägenheten. Nu är vi redo för en ny kort veckan, 2 dagar sen blir det Madrid igen! :) Den här gången med Mamma och Pappa!

Sommrigt!

åh så här sommrig skulle jag oxå vilja vara! Gillar verkligen klänningen...

image252


Min vän Victoria har oxå sett ute på shoppingtur (var annars?) i L.A den här veckan. Hennes klänning har en snarlik färg, kanske nåt att satsa på till sommaren?