Men vilken lyx!

En annan åt lunch ute igår, iklädd shorts och t-shirt. Skruttis sov i vagnen och jag tog mig ett glas vitt. Kändes som värsta lyxen! Hel och ren satt jag där i solen och jag kunde faktiskt ha ett riktigt samtal med min vän i hela 35 minuter.

Sen vaknade Skruttis och vi begav och till lekplatsen. Där gick det vildare till. Hade t.o.m sand i behån igår kväll! Snacka om kontraster.

Snart ger vi oss ut i solen igen. 27 grader ska vi få idag!

Dags att sta pa egna ben

Sista PT-timmen idag. Nu ar det dags for den har desperata husfrun att ta tag i sin egen traning. Kommer verkligen sakna henne och forhoppningsvis sa kan jag ringa henne da och da for en ordentlig genomgang av varenda liten muskel.

Tyvarr tog vi inga matt i september/october (gor det om ni bestammer er for att satsa lite extra pa traningen!) och otroligt nog sa har jag bara tappat 1kg enligt hennes vag (min ar lite generosare). Men kroppen ser valdigt annorlunda ut, sa detta bevisar ater igen att vagen ar inget man ska ga efter. Enligt hennes vag och diverse utrakningar som jag inte vet hur dom gar till sa har jag tappat 2kg i fett vilket tydligen ar valdigt bra. Det viktigaste for mig ar kanslan i kroppen, jag ar stark, snabb (allt ar relativt...) och har fatt tillbaks min hallning.

Pa torsdag springer vi ett lopp pa 5km tillsammans, jag ar taggad! Sen star jag pa egna ben och maste borja lagga ner lite tid pa att planera min traning, speciellt styrketraningen.

Jag ska se till att fa till foljande per vecka under manaderna nar vi inte har sno: 1 ridlektion, 1 timme styrketraning och sen lopning med vagnen som vi bestallt och vantar pa. Amaya kommer ga pa forskola fran och med juni och min tanke ar att tva ganger i veckan springa dit och hamta henne och sen springa hem med henne i vagnen. Jag maste ju anda dit, bil kommer jag inte ha, och da kan man ju lika garna springa, eller vad sager ni?


Bild fran februari men jag var lika glad idag.

Det blev måndag

Och vi vaknade av spöregn mot sovrumsfönstret. Det var verkligen en sån där morgon man bara ville somna om igen. Men kollar man väderleksrapporten säger den 23-25 grader och sol till slutet på veckan, jippie!

Har laddat ner instagram. Vet inte vad jag tycker om de bilderna egentligen. Men jag testar mig fram. Här en från igår när Mannen och skruttis matar fåglarna i parken.

Happy Monday!