Paris, vill du umgås med mig i helgen?

Ändrade planer. Jag stannar i Paris till på tisdag. Och kanske lite längre. Flyttar runt mellan våra vänner och känner mig som en riktig nomad. Självklart hade jag packat lätt den här gången. Det gör jag alltid de gångerna planerna ändras vilket resulterar i att jag måste köpa lite nytt. :)

I morgon kommer mannen. Vi ska boka ett hotell nånstans och ha en liten weekend en amoureux i vår hemstad. Så kan det gå nâr man hyr ut sin lägenhet. Jag hoppas på en smarrig brunch på söndag.

Igår var det middag och rödvin med Les Garçons, comme d'habitude. Det går absolut ingen nöd på mig.God morgon älskade Paris

Solen skiner, det är varmt och Paris är precis som vanligt. Det tutats, folk stressar ner i metron, killarna säger Bonjour och flörtar lite med sommarklädda tjejer, andra tar en kaffe och en cigarett på en terass innan de skyndar vidare till jobbet, det klagas och muttras lite här och var. Och jag älskar det.


Paris, je t'aime!!

Hade ingen lust att aka idag. Lämna mannen igen, om sa än för bara nagra dagar, flyga, spendera tid pa flygplatser... Men sa gar det av bara farten, pa rutin helt enkelt. Jobbade mesta delen av flighten, sen gick jag och babblade lite med kabinpersonalen och blev bjuden pa champagne.

När vi började närmade oss sa sag jag ett hav av ljus. Och sa där, mitt i havet, det där runda mitt i som är hjärtat av mitt underbara Paris. Det tolv arrondisement som är omringande av le périphérique. Och mitt hjärta blev alldeles varmt och nästan bubblade över av kärlek till min älskade stad!

Ännu bättre blev det av att jag blev upphämtad av en vän pa skooter (hur skriver man det pa svenska??). Wow, vilken grej!! Jag var inte rädd en enda gang, kan ha nat med den där champagnen att göra.. ;) Helt klart bästa sätta att anlända i Paris. 20 roliga minuter fran Charles de Gaulle till Operan. Och vid Porte de la Chapelle sa stog termometern pa 25°. Paris, je t'aime trop!!

Utsikt fran där jag sover i natt, precis vid Square de Montholon