Jag heter Zara i andranamn

Nu kommer en sån där "outfitsbild" igen. Två anledningar. Jag tycker att jag är fin idag, det kan man väl få tycka på en annars ganska frustrerande dag?

Dessutom vill jag visa upp fyndet jag gjorde somras. Ett par ankleboots i läder med snygg dragkjedja på utsidan för en fjärdedel av priset. Cirkus 250 kronor, som hittat! De ska minsann invigas nu ikväll. Sommaren verkar vara förbi.... 12 grader och regn. Perfekt bio och anklebootsväder!


 

Allt från Zara, utom skärpet som kommer från h&m.

Nästan som en bal på slottet

Vi har bokat biljetter för att gå och titta på ballet. Känns hur spännande som helst! Jag har aldrig varit på balett tidigare, det ska bli himla kul! Ser framför mig att alla är uppklädda och eleganta, har redan bestämt mig vad jag ska ha på mig så klart ;)

Har ni varit på ballet? Hur är det?

Teatr Wielki Opera Narodowa och en klarblå himmel i söndags.

Happy Hair!

Så har jag då äntligen varit och klippt mig, det var inte en dag för tidigt. Som vanligt tog det nästan 4 timmar att slinga och klippa, men nu har jag lärt mig och hade datorn med mig och jobbade samtidigt. Ingen kan anklaga dem för att slarva i alla fall. Varje hårstrå vårdas ömt...

Har lekt lite med kameran på datorn för att kunna visa hur det blev. Inte bästa kvaliten men ni ser väl? Jag bad om nåt sånt här, nu börjar vi i alla fall närma oss.


From this....

To this....