Best of Stockholm 2009

De sägs att en bild säger mer än 1000 ord. Här kommer de bilder som beskriver var semester i Stockholm bäst.
Mitt paradisSommarkvällarPromenader med mamma och pappaNaturenNya vännerBästa vännen och hennes prinsessaEn underbar present fran underbara människorKärt aterseende!Upptäcka en sjö...Rosa ChampagneCykla för första gangenMiddag pa baksidanBästa besöket pa Grönan - nansin!Fullt hus hos mamma och pappaAv 1000 bilder sa har vi inte en enda pa bara mannen och mig. Men jag behöver nog inte ens nämna att han är "The Best of My Life". Semester eller inte.

Prag Halvmarathon 2010 - häng med!

Ni har väl inte missat Petra och Miss Agdas superinitiativ? Pa med löparskorna och sätt igang och träna för i Mars 2010 tänker i alla fall jag hänga med och springa mitt första halvmarathon, och det i Prag med de andra bloggtjejerna. Vilken motivation att dessutom veta att det kommer bli en jätterolig helg! Är ni med?Vi var ju där nu i mars, men da var det bara mannen som sprang. Nu sjutton ska jag ocksa ta mig runt.

Kaos...

4 vuxna, 1 barn och ALLDELES för mycket baggage. Var kommer alla grejor ifran? Och sa ska vi flyga "low cost" sa det är bara att hoppas att det inte betyder personlig konkurs för oss.. ;)