Födelsedagsbrunch

Mannen fyllde år i helgen så vi firade med en brunch med vänner. Jag älskar brunch! Här i Warszawa har vi inte hittat nåt bra ställe ännu, det är mer exklusiva lunchställen. Jag vill ha yoghurt, nutella, pain au chocolat, varm choklad, ja ni vet. Allt sånt där gott!

Så bästa lösningen är helt enkelt att göra det hemma! Så här såg det alltså ut i söndags. På bordet fanns spansk tortilla, sallad, ost, skinka, spansk skinka och chorizo, bröd, pain au chocolat, youhurt, croissants, kanelbullar, marmelad, müsli, jordgubbar och bär... Ja det var nog det. Alla blev mätta och glada! Vad brukar ni ställa fram till brunch?Och födelsedagsbarnet, med fin hatt och sol i ansiktet :)

Middag i långkalsonger

Ikväll ska jag ut på middag och som väldigt ofta den senaste tiden kände jag mig less på min egen garderob. Så jag har rotat i mannens och hittat en snygg skjorta. Så ikväll blir det skjorta + leggings med kofta. Men jag har lite svårt för det här med leggins egentligen. Känns som om jag går omkring i långkalsonger...

Hur gör ni andra? Hur lång måste överdelen vara egentligen för att det ska vara acceptabelt? Nu lär jag inte hinna få några svar från er förrän jag kommer hem (om ni finns kvar där ute kära läsare!) så jag hoppas att ni inte är alltför hårda ;)Jag är noga med att rumpan inte syns ;) Och ja, jag måste klippa håret. Igen!

I'm never going black...
Vad gillar ni min nya frisyr?

Som tur var så var den tillfällig. Endast för i lördagskväll då vi var på maskerad och var utklädda till Men in Black. Men nu vet jag i alla fall att jag inte passar i svart hår. Inte för att det är något jag funderat speciellt på, men ända... ;)