Tjejkväll!

Mitt i natten och jag har precis kommit hem fran kvällen med tjejerna. Gud vad jag saknat dom! Hade supertrevligt.Gick till Starcooker i Le Marais. Helt ok! Men lite folk, Paris är bara fullt av turister för tillfället.

Hann shoppa lite innan jag mötte tjejerna. Blev en väska och ett skärp fran h&m. Bilder imorgon :)

Sitter och lyssnar pa Chris Brown "Forever" fast jag borde sova.... Bara älskar den laten. Kan lyssna pa den hela dagen.
"One, two, three, four.... It's you me and me moving at the speed of life... Tonight is the night, We can go anywhere, It's like I've been waiting my whole life for this one night"

Good night!!!

Lite semester shopping

Ja ni, det blev ju lite nya grejor under semestern. Men inte lika mycket som jag trodde! :)



Den här jackan köpte jag på Barajas flygplats innan vi ens kommit fran till vår destination. Måste säga att terminal 4 är otroligt bra med massor med roliga butiker som man normalt inte hittar på flygplatsen.
Kavajen kommer i alla fall från Zara (var annars??) och jag tror den kommer bli toppen till jeans!





Mörkbruna pumps från liten butik i Santa Pola. Köper skor där varje år! Den här gången blev det bara ett par, lite förvånad själv! Tycker att spetsiga skor passar bäst till långa kostymbyxor och jag har ju det en del nu, så de här blir nog flitigt använda. 



Nu finns det ingen ursäkt att inte springa längre! Nya Nike byxor, tröja fran SOC och nya Nike + skor! Bäst av allt, det lilla chippet att lägga i skon så att jag kan se hur långt jag sprungit, hur snabbt och dessutom få en liten röst i iPoden som peppar mig! :) Absolut nödvändigt för lite jogging så klart!! ;)
IPoden kommer direkt från New York på Fredag! En ljusblå iPod Nano. Så nån regning augustidag lär jag sitta framför datorn för att försöka leta rätt på all musik som jag hade innan... Undrar vem den lyckliga är som har min gamla älskade iPod?

Nä, om man skulle äta lite?

Suddiga Dagens

Här kommer en dagens i två varianter:



Linne - h&m * Kjol - Zara Woman * Skor - Sommarens favoriter från New Look




Och imorse blev det en jacka från Zara till det. Men det behövdes verkligen inte nu ikväll... 30 grader ute.

Ledsen för dålig kvalitet på bilderna... Är ensam hemma...