Snabb uppdatering

Hej från Stockholm! Vi har kommit fram, likaså våra kartonger. Tack vare hjälp från familj så är det även uppackat och städat.

Och, so far so good! Älskar verkligen huset. Tycker dock att det är lite kyligt, och undrar om jag nånsin kommer komma ihåg att panta burkar och använda p-skiva...

Återkommer så fort vi har fått internet. Trevlig valborgsmässoafton!

Dags att ta farväl

Våra saker är packade och på väg mot Sverige. Imorgon är det våran tur. Väldigt blandade känslor. Vi ser så fram emot att starta vårt nya liv, i vårt alldeles egna hus. Men när jag skriver "hej då" korten så rinner tårarna. Ännu fler vänner att sakna...

Fast samtidigt inte. För vännerna där i Stockholm, som jag har saknat i 13 år, dom behöver jag ju inte sakna mer nu. Och tänk vilka vänner som fortfarande finns där efter alla år!

Kartonger, packning och solsken

Det blev lite tyst här. Det var inte meningen, men verkligheten med flyttkartonger och resväskor tog över. Imorgon kommer de och hämtar våra saker.

Jag är aningen stressad över att andra ska packa det mesta av våra ägodelar... Men mannen hävdar att allt är förberett och har parkerat sig i soffan och kollar på fotboll. Så jag ger upp lite grann. Kanske kommer få flyga till Stockholm i pyjamas..

Som tur är har vi underbart väder och det har blivit långa dagar i parken med våra vänner.

Nej, nu måste jag återgå till packning och planering. Ni som följer mig på instagram vet att det numera står en liten säng och väntar på sin ägare i vårt nya hem.