Someone went shopping

And it was finally me!

Bästa kompisen är i stan och det betyder barnfri shopping. Det var... längesen!

Jag släppte loss och fick med mig en massa fint hem. Och vi hade så himla kul. Bästa köpet? Kuvertväskan som inte alls ser ut som om den kommer från New Look och som jag dessutom fick 25% rabatt på.

Ikväll? Middag på favvorestaurangen och jag tänker fira polska morsdag med ett glas champagne!

Nu är jag stolt

Känner ni igen känslan man har att man alltid går och väntar på något för att kunna träna mer och oftare? Bara våren kommer, när jag är klar med det där projektet, när jag köpt nya skor osv.

Igår tröttnade jag lite på mig själv och mina visioner om hur jag snart ska träna så himla mycket. Varför inte ta vara på varenda tillfälle som ges just nu istället?

La fram träningskläder igår kväll. Skruttis vaknade 6.15. Vi mös en stund sen fick hon frukost. Jag bytte om, satte på Amaya en kofta och så gav vi oss ut. I strålande sol, klar luft och närmare 20 grader redan.

Jag joggade 3km, påhejad av Skruttis och en hel del leenden från människor i parken. Det var kul! Och inte så väldigt tungt med vagnen. Avslutade med lite upphop på bänk och sen gick vi hem och väckte mannen. Vilken bra start på dagen!

Var kom det här ifrån?

Senast igår kväll sa jag till mannen att "du vet ju att jag inte har nån längtan till Sverige". Så idag, solen skiner och det är jättevarmt. Skruttis äter lunch på balkongen och efteråt rotar hon omkring i blomlådorna och tycker att det är jätteroligt att kasta jord..

Och så en tanke. Att det skulle vara underbart att bo i hus. Att låta henne knata omkring i gräset och bli precis så smutsig som hon vill.

Hus... De husen vi vill ha finns bara i Sverige. Kollar in snabbt på hemnet.se. Det skulle jag inte gjort. Det där perfekta huset som vi såg i vintras när vi försökte få lite koll på framtiden är tillsalu igen. Precis ett sånt hus som vi vill ha.

Men jag vill ju inte bo i Sverige. Det har jag ju vetat så säkert. Måste vara värmen och våren. Fråga mig igen i november.

Men ett hus, det vill jag verkligen ha en dag.