Mina vänner!

Sana här dagar när man spenderar mesta tiden pa soffan sa hinner man tänka mycket, och Sex & the City far mig alltid att sakna mina vänner sa otroligt mycket.

Mannen hade en "where do I belong?" kväll för nagra dagar sen. Blir ju lätt sa när man känner sig ganska hemma pa manga ställen, men inte 100% hemma nanstans, inte ens i landet man föddes. Efter manga ar utomlands sa märker man att man är annorlunda, var man är... Min man som alltid har varit 200% spanjor kan tycka att det är jobbigt att acceptera...

Jag däremot har inget problem med det. Hemma för mig är där vi är, där vi är tillsammans och gör vara saker pa vart sätt, som vi tycker om. Visst saknar jag Sverige ibland, men har liksom vetat ett det blir nog aldrig mer Sverige. Även om vi drömmer om ett stort hus vid en sjö ganska ofta...

Det jag tycker är jobbigt är att var jag än är sa har jag aldrig alla vänner nära mig. Alltid sa saknas nagra, eller de flesta, och hur man än vrider och vänder pa sig för att fa det att ga ihop sa är det omöjligt. Tiden räcker inte till... Och det kommer alltid vara sa. Nu har ju jag turen att ha otroliga vänner, och väldigt manga. Men jag saknar er sa mycket!!!
Ni är bäst!!

A morning on the sofa

Det spöregnar och är kallt ute och jag är fortfarande sjuk. Men det gör inte sa mycket en dag som denna. Har ätit en god frukost, hunnit läsa mina favoritbloggar och nu ska jag krypa ner under täcket och kolla pa Sex and the City filmen igen...Vi hörs lite senare! Nu drar jag till New York ;)

Chaussures...

Alla älskar vi väl skor? ;) I Paris kan man hitta massor med skor, det rader det ingen tvekan om... André, Bata, Etam och Minelli är nagra av "high street" affärrerna som säljer skor. André och Minelli med högre kvalitet (och priser) än Bata och Etam. Vill man ha märken sa ska man bege sig till Galeries Lafayette eller Printemps pa Boulevard Haussmann sa hittar man det mesta under samma tak. Sen som i Sverige sa kan man ju hitta massor med skor pa Zara, Mango och H&M...Men om ni skulle vilja se nat annat sa kan jag verkligen tipsa om Rue Mesley som ligger precis vid République. Linje 3,5,8,9 och 11 gar dit, sa inga problem med det!
Pa Rue Mesley sa ligger det i stort sett bara skoaffärer, alla olika typer! Första gangen jag kom dit trodde jag att jag kommit till himmlen, det fanns alla typer av skor, i alla typer av färger! Rosa, blatt, grönt... Nu kan man ju köpa rosa skor lite överallt, men ända.... Butikerna jobbade tidigare som grossister men har nu öppet för alla, det tackar vi för.

Ibland hittar jag massor med olika skor som jag vill köpa, ibland nästan ingenting. Beror lite pa arstid tror jag, jag tycker var och sommar är bäst! Ni hittar helt klart nanting! Jag köpte mina bröllopsskor där, fanns det visste jag inte da ;)  Att just dom skulle bli bröllopsskorna menar jag.

Rue Meslay, ser inte nat speciell ut, men oj vad här finns skor! :)

Om ni fortsätter norrut, pa helt andra sidan av Place de la République sa kommer ni till Rue du Faubourg du Temple. Här ligger det massor med affärer där man kan göra sma fynd. Gatan gar ända upp till Belleville och kan verka lite skum först, men oroa er inte, ni befinner er i ett "quarier populaire" som man kallar det i Frankrike och det finns fynd att göra! Hittade tex en bla sammets kavaj i en liten butik där, för 10 Euro som jag nu använt flitigt i tva ar!

Japp, det var dagens lilla Paris tips :)