Livet som 4

Nu har Ainhoa och jag varit hemma i några dagar och det går riktigt bra. Hon sover och äter mest. Tänk om man varit så här lugn med första barnet..

Idag var vi på återbesök på kliniken. Lill-Skrutt har gått upp till födelsevikten igen och allt såg bra ut. Jag har tagit bort stygnen och närmar mig sakta men säkert mitt riktiga jag. Drömmer om löpturer i skogen och snygga jeans med instoppad skjorta!

Sen vill jag tacka för era gratulationer och fina kommentarer! Så fort jag kan sätta mig en stund vid datorn (istället för mobilen) så kommer svar.

Syskonkärlek

Mitt hjärta smälter. Jag är så otroligt stolt över vår stora tjej. Och tacksam.

Tänk, efter alla dessa år så får vi uppleva detta. Två små tjejer, storasyster och lillasyster. Jag behöver ingenting annat än just det här, min familj.Välkommen lillasyster!

I söndags bestämde hon sig för att överraska oss alla och vilja titta ut mer än 2 veckor för tidigt. Hon är full av överraskningar redan från start vår lilla Ainhoa.

19.25 är hon född med vad som kanske hade kallats akutsnitt i Sverige. Men det var ingen känsla av stress eller kaos, de tar hand om oss så väl och vi är otroligt tacksamma och glada över hur lillasyster kom till världen. Tom amningen funkar bra!

Fler bilder och nån typ av förlossningsberättelse kommer. Just nu är det lära-känna varann och återhämtningstid.

Välkommen älskade skatt! Vi är så otroligt tacksamma att du är här.