Middag Chez Prosper

Har träffat underbara Marie ikväll. Ma Marie. Hon som funnits där sen dag 5 i Paris. Galna, glada, goa Marie. Hon som flyttat till Rom för att söka lyckan. Jag är sa glad att vi hann träffas, att vi var i var stad samtidigt. Jag önskar hon fanns lite närmare. Jag saknar hennes skratt och galna idéer. 


 
Encore une journée à Paris

Jag är inte i Mexiko. Inte ens pa ett plan över Atlanten. Mannens flight fran Warszawa var inställd imorse. Sa vi aker imorgon istället. Om allt gar som det ska vill säga.

Sa jag har umgats med Paris igen. Idag tog jag metron till Le Marais och strosade lite där. Köpte en macka och gick vidare till den lilla parken bakom Notre Dame. Där var det en gratis konsert pa gang. Perfekt timing. Sen vidare pa Rive Gauche sidan upp till Pont des Arts. Gick över där, tillbaks till Pont Neuf och vidare upp i Saint Germain där jag mötte Solli för en glass. Medans vi mumsade pa den sa promenerade vi tillbaks till St Paul där vi kramades hej da.

Nu sitter jag här i skuggan pa uteplatsen, äter jordgubbar och undrar om jag kommer vara pa väg till Miami imorgon vi den här tiden. Time will tell...


 

 Mon après-midi à Paris

Hade lunchdate med söta Solli i St Germain idag. Hon kom i sällskap av Christine, himla kul att träffa fler bloggare. Tack tjejer för en trevlig lunch!

Efter lunchen strosade Solli och jag runt i mysiga St Germain, köpte en glass och uppdaterade oss pa allt som hänt sen vi sags sist. När Solli och jag vinkat hej da nere pa Boulevard Saint Germain sa tittade jag förbi V's jobb pa Boulevard Saint Michel, köpte en flaska vatten och sen begav jag mig pa min promenad hemat. Nagra timmar för bara Paris och mig.

Boulevard St Germain, förbi Rue Monge, sen ner till "les quais", över till île Saint Louis, Pont Sully sen Boulevard Henri IV som kändes evighetslang. Förbi Bastille, Rue du Faubourg Saint Honoré hela vägen upp till Nation. Där handlade jag middag och en bukett blommor till les garçons.