Fia med knuff

Har precis spelat Fia med Knuff pa spanskt vis... Forlorade bada gangerna! Jag tror faktiskt att de ar mycket battre pa att fuska har... Speciellt min man! ;)

Det kanske blir lite daligt med bloggandet de narmaste dagarna. Hela tjocka slakten kommer upp fran Sevilla och det lar inte bli en lugn stund... Sa... om vi inte hors innan sa onskar jag er alla en underbar nyarsafton imorgon!!!

Jag lovar att skriva och lasa ikapp sa fort det bara gar, och svara pa kommentarer och ge er lite Madrid info sa klart!

Kram till er alla!

Mysig Mandag!

Igar jobbade jag, i alla fall lite ;) Inte en kotte pa kontoret sa jag hann jobba undan en del, sa skönt när det inte trillar in mail i inboxen hela tiden!

Sen fick vi en inbjudan till middag i Sèvres, med David & Stéphanie, Titi & Virginie och Francine och Jean-Louis (David och Titis föräldrar). Supertrevligt som alltid med apéritif (champagne, mmmm...), förätt, varmrätt, "fromage" och massor med efterätt. Och gott rödvin sa klart. Var inte hemma igen förrän klockan 1.

Idag sticker vil till Madrid och jag borde egentligen packa nu, men det ar ju sa trakigt.... Först lägger jag in lite bilder fran ett vintrigt Bois de Vincennes. Sol och minusgrader igar!Vi hörs i Madrid!

Australia

Ikväll var vi iväg och sag Australia och den kan jag verkligen rekommendera! Den hade allt, spänning, drama, kärlek, historia och underbara skadespelare. Nicole Kidman var lika bra som vanligt, och jag är numera ett fan av Hugh Jackman. :) Underbara naturbilder dessutom. Mannen var oxa jättenöjd sa jag tror inte att det var en typisk tjejfilm. Sa ga och se den! :)