Dags att ta farval

Sen Amaya foddes sa har bloggandet inte riktigt varit som tidigare. Det finns inte tid till fina bilder och genomtankta texter. Eller tid gar sakert att hitta, men jag prioriterar annat. Jag saknar att blogga pa riktigt, men som det blir just nu kanns det inte bra alls. Kanske kommer tiden tillbaks senare? Kanske hittar jag en plats for bloggen i livspusslet. Men som det ser ut nu sa kanns det battre att saga hej da for en tid. Jag hinner ju anda aldrig svara pa era kommentarer eller ens skriva era onskeinlagg fran januari...
Sa, tills vi hors nasta gang - ha en alldeles underbar sommar! Jag hoppas att vi ses och hors snart igen, jag kommer sakna er. Vill ni kan ni folja mig pa instagram. Inte for att mitt liv ar mer spannande dar, men jag uppdaterar da och da. Jag heter nagot sa fantasifullt som parislisa.Och har, nagra bilder fran var underbara helg pa landet.

Ett ar sedan

Den har kvallen for precis ett ar sen forberedde vi oss for vart livs storsta ogonblick. Vi hade lurat i de flesta att vi skulle ga pa bio, som vi alltid gjorde pa sondagskvallarna. Istallet akte vi till kliniken och skrev in oss. Sen gick vi ut i sommarkvallen och at middag pa en terass. Det var bara nagra timmar kvar tills vi skulle fa traffa henne och vi borjade kanna oss riktigt spanda och ganska nervosa. Nu borjade jag antligen forsta att det skulle faktiskt handa oss tillslut, vi skulle bli mamma och pappa.

Imorgon fyller hon ett ar. Vart underbara mirakel.

Vem har lagt sten i barnvagnen?

Det var min tanke idag under morgonens jogg som kändes så himla tung. Var det snålblåstens fel kanske? Eller tröttheten efter veckan? Eller så hade jag bara en sån dag helt enkelt.

Det var skönt när det var över helt klart! Är så nöjd med vagnköpet, tack vare den får jag fler möjligheter att träna fast jag ofta är ensam med Amaya. Och nu när hon vaknar kring 6-tiden varenda morgon så kan man ju lika gärna passa på att få det gjort.

Efter joggingturen gick vi

till lekparken på innegården där Skruttis fick göra av med lite energi medans jag körde benböj, utfall och triceps. Plankan fick vänta tills vi kom hem, det var så himla kallt...

 

 

Ledsen for dalig bildkvalitet!