En snabbis!

Ah kara bloggvanner, det var inte alls meningen att forsvinna sa dar. Men tiden rackte inte till och helt plotsligt hade bada vara familjer kommit hit.

Jag hoppas att ni haft en lika underbar jul som oss. En av de basta hitills! Och verkligen en lyckad mix av svenska och spanska traditioner. Mer om det kommer sa klart!

Nu har vi precis packat vaskora for tidigt tidigt imorgon flyger vi till Frankrike for att fira nyar med vara vanner i Alperna. Det ska bli sa harligt!

Sa alla ni, jag passar pa att onska er alla ett Gott Nytt Ar!! Sa hors vi nasta ar. Kram pa er!

Granen har flyttat in

Tjoho, nu har granen flyttat in i hörnan där vi planerat att den ska stå sen vi flyttade in. Vi är jättenöjda! Första riktiga granen hemma hos oss (ja, förtutom några såna där fjuttiga som vi köpt i Paris för att man inte får plats med annat...).

Här har vi massor med plats och ni anar inte hur glad jag är över att fira jul HEMMA hos oss i år!


Husmor

Ja just det, jag har ju hunnit leka husmor i helgen också. Igår gjorde jag en supermumsig tacopaj. Receptet hittar ni här. Skippa majonäsen, det gör jag och den är väldigt fyllig i alla fall. Nästa gång tänker jag även steka lite champinjoner eller paprika med köttfärsen. Och den räcker till 6 personer skulle jag säga!

Sen började jag även på ett köttgryta igår. Mammas recept. Som puttrade i flera timmar igår och sen igen idag. Blev hur gott som helst och jag är riktigt stolt.