Nedräkning...

Nu har nedräkningen börjat. Snart åker våra ägodelar iväg i en lastbil medans vi istället hoppar på flyget och vinkar hej då till Warszawa.

Det finns så många saker jag längtar till. Huset, trädgården, familjen, kompisarna, naturen... Men så finns det också en hel massa som jag är orolig för. Tänk om jag sitter där i drömhuset och tänker "vad gör vi här"?

Jag har så mycket saker som jag gärna skulle vilja bolla med er men tid är en konstant bristvara. Men t.ex, det här med materialism. Tycker det känns så viktigt med rätt grejor i Sverige. Att man måste se ut och ha samma saker som alla andra. Rätt jacka, rätt träningskor, rätt barnvagn, rätt väska. Hur undviker man det där? Eller berätta om jag kanske har fel?

Och hur undviker man den där dagishetsen? Verkar ju vara rena rama tävlingen över att vara hemma så länge som möjligt för att sen lämna sist och hämta först. Jag vill inte hamna där. Jag vill fortsätta tro att vi gör så gott vi kan och att vi är fullt kapabla att ta rätt beslut för vår familj. För så är det ju, eller vad säger ni?

Lördag morgon och sol

God morgon, om det finns någon annan vaken vill säga? Sitter i soffan med en sovande bebis på ena armen och stora tjejen i knäet på andra sidan. Vi börjar morgonen med Bamse.

Här fortsätter vi vakna mellan 5.00 och 5.30 varje morgon. Morgonstund har guld i munnen, eller hur var det nu?

Så vi är lite trötta minst sagt men jag försöker hitta energi på andra sätt - utomhusvistelse och framförallt positivt tänkande.

Det är dessutom mycket att stå i. Stockholmsflytten närmar sig. Den här veckan har hantverkarna börjat fixa i huset och möblerna har börjat levereras. Spännande!

Vara vagnar

Det var manga tankar om hur vi skulle losa det med vagn till bada tjejerna nar jag var gravid. Amaya ar inget fan av att aka vagn sa att lagga en massa pengar pa en Bugaboo Donkey t.ex var inget for oss. Men vi ville anda ha en dubbelvagn, ibland maste man ju faktiskt ta sig fran A till B i ett tempo som ar lite snabbare an en 20 manaders. Det kandes ocksa som att det kunde vara bra ifall Amaya ocksa behover sova. 
 
Sa nar nagra kompisar skulle flytta fran Warszawa och salde sin EasyWalker Duo jattebilligt sa slog vi till. Har tagit mig manader att acceptera fargen... som mannen tycker ar jattecool. Men vad sjutton, det ar bara en vagn som vi kommer anvanda nagra manader till max. 
 
Det fanns ingen liggdel till den har vagnen, och vi har ingen liggdel till var Urban Jungle heller. Vi har daremot en Mutsy Transporter med liggdel som star i kallaren och samlar damm. Att ta upp Mutsyn och borja anvanda den kandes inte som ett alternativ, vi var aldrig nojda med det kopet, och tva vagnar och en dubbelvagn i trappuppgangen kandes lite val. 
 
Sa tillslut bestamde jag mig for en MacLaren soft cot till Ainhoa, som jag latt flyttar mellan de tva vagnarna (ni skulle bara veta vilket jobb det var att hitta en ok farg. Trodde ett tag att enda mojligheten var brun. Brun till militargron vagn! Ni kan ju tanka er reaktionen fran mig.. och mannens totala oforstaelse!). Funkar jattebra! Nar vi inte ska sa langt eller om jag ar ensam med nagon av tjejerna sa anvander vi var Urban Jungle. Behover vi ga lite langre sa tar jag militarvagnen som jag kallar den. 
 
Har insett nu att Ainhoa kommer vaxa ur soft cotten ganska fort, och da har jag ett nytt problem... For Amayas del kommer det bli stabrada eller sparkcykel ganska sa snart. 
 
 
 
 
Forsta promenaden med militarvagnen nar Ainhoa var en vecka gammal 
 
 
Shoppar i helgen - Amaya var i leklandet med farmor eller gick sjalv nar vi var alla tillsammans
 
 
Idag, Ainhoa sover i varsolen medans Amaya leker i parken 
 
Ps. Ligger efter med att svara pa kommentarer, men det kommer! Jag lovar.