Nu aker vi!
Nu är det äntligen var tur att aka pa semester. Riktig semester. I värmen, vid havet, bara vi tva. Det har varit en lang och tuff vinter pa manga sätt. Nu vet jag att man klarar mer än man tror. Att trots att det känns som om man aldrig kommer orka komma tillbaks sa gör man det. Tack vare kärlek, familj, vänner och vila sa tog jag mig upp. 

Vi är verkligen värda den här semestern. Sa nu sticker vi! Och bloggen hänger med, sa jag hoppas kunna bjuda pa lite fina bilder fran Vietnam inom en snart framtid. Innan dess sa kanske det poppar upp inlägg som jag redan förberett.

A bientôt!

En fin sang pa bemärkelsedagen..

Födelsedagshälsningarna började trilla in redan igar kväll i och med att det kan vara svart att fa tag pa mig idag, och det har redan ringt flera ganger nu pa morgonen. Tack kära familj och vänner, love you!  

Jag fick en speciellt fin hälsning fran en saknad vän. Med en link till YouTube. Blev sa rörd. För de fina orden, och för att han tagit sig tid att leta upp just den här sangen. En san här present, som är genomtänkt och personlig betyder sa mycket mer än nanting som köpts i all hast för att man "maste". Eller hur?

Testar löpbandet

Helgen i Prag har fatt mig att längta ännu mer efter att verkligen komma igang med träningen och att springa. Just nu rör jag pa mig och jag aktiverar mig, men tränar kan man tyvärr inte säga att jag gör ännu.

Idag efter jobbet blev det ungefär 25 minuters promenad i duggregnet. Sen tog jag sikte pa vart gym. Bestämde mig för att fortsätta ga i snabbare takt pa löpbandet (det är "lättare" än utomhus i om med att det är jämnt underlag).

Jag testade även pa att springa i nagra minuter. I ett fjuttigt 7 km/h tempo. Det kändes sa där. Benet känns fortfarande stumt och knät känns, även om det inte gör ont. Det är obekvämt pa nagot sätt. Men det ska nog ga sa smaningom, det var ju inte länge sen som jag inte ens kunde ga.

 

 
Sa totalt blev det nog 40 minuters "kondition", sen körde jag övningar för knät med 3 kilos handlar + lite biceps och axlar. Avslutade med 15 minuter simmning. Känns bra att ha rört pa mig innan den langa flygresan imorgon.