Wild'n crazy

Ja så kände jag mig i fredags när jag inte kunde låta bli att köpa den här klänningen från h&m. Den var ju så himla fin! Bara att hoppas att jag kommer i den så småningom också!

Sen, hm, host, harkel, räknade jag de klänningar jag har hängades i garderoben och fick en liten chock. Handen på hjärtat tjejer, vet ni hur många klänningar ni har? De är nog fler än ni tror ;) Och då menar jag alla typer av klänningar. Sommar, vinter, långa, korta etc.

För 34 år sen...

..föddes jag. Och nån dag senare såg jag ut så här. Ganska söt om jag får säga det själv ;) I en body tillhörande Landstinget.Jag föddes lite för tidigt och det hela blev ganska dramatiskt. Inte för att jag minns det, men fina mamma gör. Och pappa så klart.
Jag var en lite parvel på 2.4 kg, vår egen lilla Bubble beräknades väga mer än hälften av det för en vecka sen. En stork stark tjej. Hon kanske brås på sin far som vägde över 4 kg? Jag hoppas på nåt mitt emellan om jag ska vara ärlig.

Nu är det dags att jobba lite. Har fått frukost på sängen och blivit bortskämd av mannen redan ♥

Sommartider

Jag är otroligt påverkad av vädret och borde nog egentligen bo på sydligare breddgrader. Men ni måste hålla med mig om att det är underbart att äntligen vara på sommartid? Hela jag sprudlade av lycka i söndagskväll när det var dagsljus efter klockan 19. Tjoho!

Det firar vi med lite blommor tycker jag! Älskar att det går att köpa blommor i nästan varenda gathörn i den här stan, och inte alls särskilt dyrt. Bilderna nedan är tagna på blomstermarknaden på Jana Pawla II där vi köpte tulpaner till några vänner i söndags.