Lite dagens

Hej vänner! Det är freeeeeeeedag! Underbart, eller hur?

Vi har ätit en god middag och nu tänkte vi slappa i soffan. Men först lite dagens med shoppingen fran tidigare i veckan. Är väldigt nöjd med mina köp maste jag säga.

 

Nya blusen fran h&m * Jeans fran Bershka * Skor fran André

Och här en bild där ni ser hur löjlig jag sag ut när jag försökte fota mig själv med mannens dunderkamera. Den är typ större än mitt huvud ;) Klicka pa den för att se större bild.


Idag akte nya byxorna och t-shirten pa. Mycket mycket nöjd är jag!

 

Allt är fran h&m utom skorna som kommer fran en liten butik i Paris. Jag älskar verkligen den modellen pa skor, med spänne ! Ofta i vanliga pumps sa känns det som om dom ska trilla av och man gar liksom och spänner sig med tarna, inte alls nat skönt.

Ha en underbar fredags kväll!

Torsdags bio!

Vi stack iväg pa bio ikväll, oftast blir det pa söndagar med tycker att det är kul att göra det mitt i veckan oxa. Sag Slumdog Millionaire. U N D E R B A R! Sa se den om ni far chansen. Bade mannen och jag älskade den!Nu tänkte jag faktiskt ga och sova. Maste verkligen försöka vara pa jobbet klockan 9.00 imorgon. Wish me luck ;)

I helgen blir det lite Warszawa updates.  

Svensk Radio

Efter nästan 9 ar utomlands sa har jag kommit pa det här med webradio! Inte en dag försent... Sa här sitter jag och lyssnar pa "Lugna Favoriter" och far en flash back till tonaren. Underbart att höra lite svenska och svenska musik. Imorgon testar jag nog Mix Megapol. :)

Ni andra utlandssvenskar, brukar ni lyssna pa svensk radio? Eller har ni kanske t.o.m svenska TV kanaler?