Solen skiner!

Hej hopp!

Antligen sol! Idag ska vi in till stan och lunhca med min mans syster, hon har lunchrast klockan 15!!!! Herregud, jag hinner nog hungra ihjal innan dess. Pa tal om sol, tank om man skulle kunna fa lite farg pa kinderna?

Blev lite shopping igar, en bla/vit skjorta som kommer vara jattefin till jeans och en svart/vit sidenklanning. Kopte ett par solglasogon oxa, jattestora och coola! Allt fran Zara (sa klart!). Fattar inte hur man lagger upp bilder pa den har datorn sa det kommer nar jag ar hemma igen.

Hasta luego! :)

Hola!

Hej vanner!

Hade tankt skriva ett litet inlagg innan jag stack till flygplatsen igar men tiden rusade ivag och jag var helt plotsligt sen. Nu ar vi i alla fall och halsar pa familjen i Madrid. Trevligt trevlig! Solen har inte velat komma fram annu... Hoppas pa imorgon.

Idag blir det lunch med familjen och sen shopping efter siestan. Hoppas hitta lite nya skjortor och kanske nan kjol. Maste ju se lite business like ut pa nya jobbet!

Uppdaterar om jag kan, vet inte om jag kommer lyckas lagga in bilder dock... 

Hasta luego! 

Manikyr

Här var jag och gjorde en manikyr i morse. Enda tiden som fanns var 9.30, därför blev det uppgång i ottan!
Stället är verkligen jättetrevligt, en oasis i det annars hektiska Châtelet/Montorgueil. Trevlig personal och härlig relaxed stämmning.

Manikyren var väldigt bra, har mjuka fina händer och välfilade naglar. Men, nagellacket var en katastrof!!  Hemsk färg (ja jag vet, jag borde sagt till!) och det började dessutom trilla av innan jag ens kommit hem! Hade jag betalt för behandligen och verkligen velat ha nagellack så hade jag gått tillbaks. Men nu tog jag bara bort det. Ska lägga på lite genomskinnligt innan jag sticker till flygplatsen.

En bra och lyxig start på dagen hur som helst.

image199