Sneak peak

Det går fortfarande upp och ner, och någon egentid det har jag knappt. Men just ikväll är mannen hemma och står och lagar mat i köket. Vi har öppnat en flaska vin och ätit lite spansk skinka. Helt ok en regnig torsdagskväll.

Här kommer en liten sneak peak från hemma hos oss. Massor kvar att göra men ändå riktigt trevligt på vissa ställen.

Trevlig kväll!

Det går lite upp och lite ner

Det blev lite bakslag här i helgen. Men det var väntat. Har ju gjort det här några gånger och vet att det inte alltid är så lätt.

Mest av allt saknar jag mina vänner. Här får jag liksom inte till rutinerna.. Har massor med kompisar i Stockholm men inte här ute där vi bor. Och jag är inte riktigt redo för heldagar borta med båda tjejerna ännu. Måste hitta nån typ av rytm först.

Vi har hängt lite på öppna förskolan vilket är trevligt men helt ärligt skulle jag önska att det fanns fler barn i lekparkerna nu när det är så fint väder. Men det finns inte en kotte! Väldigt deprimerande. Har tom åkt runt till olika områden för att verkligen leta men det är TOMT!

Mannen min är tillbaks och jobbar i Warszawa så jag är ensam med tjejerna. Mamma och pappa hjälper verkligen mycket men det är tufft ändå, speciellt då Amaya sovit dåligt sen mannen åkte.

All in all, inte den bästa veckan. Längtar hem fast jag anses vara hemma. Tvivlar inte på vårt beslut men längtar tills rutinerna faller på plats.


This is what I wanted for our kids

Alldeles för tidigt att säga hur vi kommer trivas i Sverige, och Stockholm. Men en sak är säker, huset och närheten till naturen är precis det vi sökte.

Igår när Amaya snubblade runt bland kottar och rötter blev jag alldeles varm inombords.

Tack för alla era kommentarer! Jag ligger lite efter med att svara, det tar lite tid med hus och trädgård. Och barn. Och matlagning och städning och allt det där. Men snart sitter nog alla nya rutiner!