I love London

Vi är i London och har det toppen! Jag är på-nytt-förälskad i den här stan. Den har så mycket att erbjuda, och är dessutom barnvänlig. Nåt som jag inte riktigt tänkt på tidigare av förklarliga anledningar. Tummen upp!

Idag har vi spenderat dagen i Hampstead, igår var det Chiswick och i lördags Primrose Hill. Jättemysigt! Jag kikar i fönsterna hos mäklarna och drömmer lite grann..

Imorgon tar Amaya och jag tåget norrut på nya äventyr, får se om det finns fler bloggmöjligheter där.

 

Hej och hå

Här rullar dagarna på i en rasande fart och min kära blogg blir lidande. Era fina kommentarer har jag inte hunnit svara på heller.. Det kommer, jag lovar!

Veckans höjdpunkter:
-Första PT träningen på 3 veckor pga resor och förkylning, så kul!
-mammagruppträff hemma hos oss och jag fixade en supermumsig smulpaj
- för första gången sen februari så kan jag ha min vigselring, äntligen!
- vår lilla tjej som börjar varje morgon med ett glädjetjut. Vi borde alla vara lite mer som barn, tycker ni inte?

Imorgon reser vi iväg igen, och för att ta vara på alla biogrönsaker jag köpte till skruttis så har jag gjort puréer och fryst in. Min fina vän kallade mig för "domestic goddess". Tänk vad lite smulpaj och grönsakspureer kan göra för ens rykte.

En av alla gator i Paris

Rue Delambre i Paris 14:e arrondisment ar en san dar typisk Parisgata. Har kan du kopa farsk fisk och kott, mer sorters ostar an du visste fanns och underbara bakverk. Dessutom finns det sma affarer dar man kan hitta fina presenter och gatan leder upp till Edgar Quinet dar det finns en hel del barer och brasserier. Tar du sen Rue du Montparnasse sa luktar det gott av crepes - har ligger namligen creperierna pa rad.

Jag alskar sana har gator, men mest for fonstershopping. Jag blir alldeles stressad av att kopa mat over disk. Det ar alltid langa koer, de som jobbar vill att det ska ga fort fort och de har alltid nan fraga som man inte vet vad man ska svara pa... Hur mycket? Vilken typ? Det finns bara 1 file kvar, vad vill ni ha istallet?
Nej, for mig funkar det bast nar jag kan fa kika i lugn och ro innan jag bestammer mig. Brod och bakverk har jag daremot inga problem att kopa over disk!

Ar ni likadana?