Dags för jullov!

Det har blivit mycket datortid för mig de senaste veckorna när jag varit ensam. Tyvärr ingen effektiv tid utan mest slösurfande. Sa nu vill jag njuta av julledigheten med min man, julafton i Madrid och nyarsafton i Alperna.
Bloggen tar jullov medans jag samlar inspiration och motviation till 2010. Personligen sa hoppas jag pa ett lugnare, men minst lika spännande ar som det som varit.

Sa kära läsare och vänner, tack för det här aret. Njut av ledigheten, snön, julklappar, glögg och era kära. Vi hörs igen i början pa januari!


Jag önskar er all en riktigt


and a

Hur gick det egentligen med de där höstlöftena?

Ja ni kära vänner, nu finns det väl ingen tvekan om att vintern är här? Julafton är snart här och snön ligger tjock för de flesta av oss i Europa. Da passar det ju utmärkt att se över sina höstlöften!

Det här lovade jag mig själv i september:

Ta hand om kropp och själ
Lita pa magkänslan
Halla igang med träningen
Ösa kärlek över min man
Prioritera sant jag mar bra av
Sluta spendera tid med energitjuvar
Vara där för mina vänner
Kolla upp mina födelsemärken
Vara ute mycket
Bli bättre pa att säga nej


Och jag tycker nog att det gatt ganska bra.

Jag har tagit hand om kropp och själ, mer än nansin tror jag.
Jag har inte haft sa manga tillfällen att lita pa magkänlsan, men jag tror att jag hade gjort det om det hade behövts.
Min man har drunknat i kärlek.
Jag höll igang med träningen ända tills det var dags att hoppa pa IVF taget igen. Jag tänker inte vara hard mot mig själv. Det var bra gjort, jag är ingen superwoman.
Jag har ansträngt mig för att prioretera allt som far mig att ma bra.
Jag har inte dragits med en enda energitjuv.
Hm, jag kunde nog har varit mer närvarande för en del av mina vänner. Har verkligen levt i min egen bubbla den sista manaden. Nat att jobba pa!
Jajamensan, jag har kollat mina födelsemärken. Och fatt uppläxning att inte sola mellan 12 och 16 i fortsättningen. Men allt sag bra ut.
Jag har njutit av att vara ute mer än tidigare!
Har jag behövt säga nej? Jag vet inte.. Men jag har inget minne av att jag sagt ja fast jag önskat att jag sagt nej.

Nya löften kommer till varen!
Drömmar om sol & värme

Vi vill aka till solen i vinter. Det har vi vetat länge men ännu är ingenting bokat. Förra aret njöt vi av en drömresa till Mexiko med underbara vänner. I ar blir det bara vi tva och vi vet ännu inte vart vi vill aka.

Ett alternativ är Mauritsius da vi har vänner som bor där sen ett ar tillbaks. Vore perfekt att kunna passa pa att hälsa pa dom samtidigt som vi njuter av sol och bad. Är lite osäker pa vädret i februari dock... och det skulle vara skönt att bara vara vi tva.

En annat alternativ är Thailand. Jag älskar Thailand. Det känns lätt och man vet att man far mycket för pengarna. Men vi har ju redan varit där nagra ganger och det vore kul att testa nagot nytt. Sist vi var där tillsammans var pa var bröllopsresa. Ett av ställena vi besökte var The Racha, pa Racha Island. Paradiset pa jorden....


Har ni nagra andra förslag? Kanske ett paradis som inte kräver sa lang flygresa? Dela gärna med er i sant fall!