Lyckad lördag

Igar var det alltsa dag för den där golfturneringen. Och regnet öste ner. Vi hade ingen som helst lust att ens ga utanför dörren, men vi hade ju tackat ja och vi vet hur viktigt det är att ga ut och träffa människor sa här i början. Sa pa eftermiddagen satte vi oss i bilen och akte för första gangen utanför Warszawa pa vägar med stora gropar och gupp i. Inte en motorväg sa langt ögat kunde na. Det maste ta en hel dag aka aka upp till Gdansk!

När vi kom utanför Warszawa sa tittade solen fram, helt otroligt! Helt plötsligt var vi ute pa riktiga landet och vi passade pa att stanna och köpa mer underbara jordgubbar.Pa golfbanan var aktiviteterna i full gang. Barnen hade luftslott att hoppa i och de kunde rida pa hästar. Vi stora fick lära oss att spela golf eller testa vinprovning. Mannen och jag slog lite bollar och min golfkarriär är definitivt över innan den ens har börjat. ;)

Vid halvsju var det cocktail följd av en middag. Vi hade verkligen jättetrevligt! Hamnade vid samma bord som vara nya vänner som vi at middag med för nagra veckor sen. Verkligen underbara människor. Naturliga och roliga! Med massor av barn hela bunten.

Det slutade ganska tidigt, de flesta kom ju med barn, sa senare pa kvällen akte vi in till centrala Warszawa för att ta en drink pa Essence, som ligger pa Nowy Swiat, med vara grannar. Han är jättetrevlig, en fransk kille som mannen lärt känna ganska bra och som vi sprungit med nagra gangner. Hon däremot... ska inte säga för mycket men vi kommer nog aldrig bli speciellt nära vänner. Just nu är hon lite stressad för hon är fortfarande inte klar med inredningen av Gustavs rum. Deras katt.... Han har ett eget rum. Vi har helt enkelt lite olika intressent. Men drinken var trevlig!

Laaanga inlägg

Det har blivit nagra laaaanga inlägg pa senaste. Vet ju att man "ska" blogga kort. Men ibland har jag sa mycket att skriva om och jag gillar att skriva. Hoppas att det kan falla nan i smaken i alla fall.

Nu ska jag ut och springa i regnet. Tar emot. Mycket. Men det känns ju sa bra efterat!

Ha en härlig lördag!

Min mest värdefulla t-shirt

Jag har en idol. Eller jag vet inte om idol är rätt ord? Man kan nog mer säga att jag är bestatt. Även om det avtagit lite den senaste tiden. Men bara lite. Jag följer fortfarande hans karriär, flyttar hit och dit och det som hander med hans familj. Men inte längre slaviskt.

Hur som helst, mannen som jag är besatt av (ja, alltsa utöver min egen man!) är David Beckham. Och besattheten har pagat sen han blev känd i Manchester United. Och inte blev det lättare att hantera när jag bodde i England och allt kretsade kring Posh & Becks. Och ja visst, jag skäms inte över att säga att jag är lite besatt av hans fru ocksa men det har jag svarare att förklara. För hon är ju inte nagon hälsoförebild direkt. Men ambitiös och himla snyggt klädd!I onsdags när jag at middag med Les Garçons, P&V, sa var vi alla helt överens om att han maste vara en av de snyggaste männen pa denna jord. :)

2004 fick jag chansen att se min idol i verkligheten. Om än pa langt hall. Jag var pa plats när han spelade sin första match för Real Madrid. Ingen pa denna jord var gladare än jag när han skrev pa, äntligen sa hade mannen och jag gemensamt intresse av Real Madrid's matcher. Gud, tänk om han hade skrivit pa för Barcelona!
Jag var som ett litet barn pa julafton! Köpte t.o.m en Beckham t-shirt utanför arenan för att visa mitt stöd. Lyckan var total när Beckham dessutom gjorde mal!


Efter matchen släpade jag med mannen till utgangen där spelarna kommer ut i sina bilar efter matchen. Det var vi och ett 50-tal barn! :) Det var ganska kul! Ronaldo kom ut, och sen Zidane och mannen knäppte det allra sista kortet vi hade! Pa Zidane! Det här var innan vi hade en digital kamera. Jag trodde jag skulle döda honom. Beckaham hade inte kommit ut ännu och mannen knäppte sista kortet pa .... Zidane. Han är ju inte ens snygg...

Sen kom han. I sin porsche och i en underbart snygg vit kostym. Sa himla snygg. Snyggare än nagonsin. Jag var sa nära att han körde över lite av min fot. Och lyckan var total!! Igen.

Nagra ar senare fick jag en julklapp fran min älskade svärfar, en pensionerade spelare fran just Real Madrid. En t-shirt. Min mest värdefulla t-shirt. En riktig Real Madrid t-shirt med nummer 23. Och ett meddelande: For Lisa With Love. With love! With love! Och en signatur. Jag blev sa glad och rörd att jag började grata! Svärfar hade tagit sig tid att fixa en signerad t-shirt till mig.. en 30 aring besatt av David Beckham. Ah vilken lycka! 
Sa ja, den är helt klart den mest värdefulla t-shirten jag har...