Svar pa era fragor, del 1


Hoppas att ni alla haft en lika bra helg som jag sa här langt! Här kommer svaren pa nagra av era fragor, har delat upp det i tva delar. So, here we go!


Vilket land skulle du helst vilja bo i om du inte fick välja något där du redan bott?

Jag drömmer om att bo en tid i Sydney. Helt klart min drömstad, den har allt. Storstadskänsla men restuaranger, barer, shopping men även havet, naturen.. Allt! Skulle flytta imorgon om vi fick erbjudandet.

Sen drömmer jag även om Asien, skulle tycka att det vore jättespännande att prova pa Singapore, Hong Kong eller Bangkok en tid.

Har du något drömresemål?

Faktiskt inte. Just nu finns det inget speciellt som jag drömmer om för en semesterresa. Alltsa det klart att jag vill aka pa semester men är nog ganska öppen för det mesta. När jag drömmer om platser sa är det mer drömmar om att stanna en längre tid och uppleva vardagen.Vilket språk tycker du är finast?

Av dom jag känner till, Franskan. Utan tvekan. Sa himla fint.


När fick du din första kyss?

Den fick jag pa ett skoldisko av min stadige pojkvän Niklas, ja alltsa sa stadigt som den kan bli när man gar i trean. ;) Smakade Pepsi!


Vilket land var det första du besökte förutom Sverige?

Antagligen Danmark. Var där en massa när jag var liten. Men den första längre resan gick till Kanarieöarna när jag var 7 ar. Minns det fortfarande. Träffade en kille som jag tyckte var sa söt, Erik fran Mjölby.. Och släpade runt pa min docka Rickard hela tiden. Och at en massa med grillad kyckling. :)


Tack...

... för alla era fragor! Jättekul! Svar utlovas i minst tva inlägg under helgen.

Nu är det "Movie time". Kramar till er alla!

Tour de France nästa?

Igar var det dags. Jag var spänd som ett litet barn när jag klängde mig upp pa träningscykeln. Kära Bartek sa lite fint att jag inte skulle bli besviken om jag inte lyckades trampa hela vägen runt. Och som vanligt sa hade han rätt. Jag kunde inte böja benet tillräckligt för att trampa ett varv... Försökte baklänges, det gick bättre, men runt kom jag inte. Sa jag fick sitta och trampa som i ett U i nagra minuter, framat, bakat, framat, bakat.. Sen lyckades jag help plötsligt ta mig runt ett varv bakat. Och efter 3 minuters bakattrampande sa tog jag mig runt även framat. Jippie, jag kan cykla!

I 10 minuter fick jag sitta där och trampa sakta utan motstand. Mätaren stod pa 2 kilometer när jag var klar. Ingen pulshöjande aktivitet direkt - men ett framsteg helt klart! Tror att det kan bli lite tight att komma i form för Tour de France i sommar, men man kanske skulle satsa pa 2011? ;)