Tiden går...

Sen vi hördes sist så har det hänt en hel del. Vi har hunnit känna både lycka och sorg och ännu en gång blivit påminda om att det viktigaste vi har är varandra. 

Utöver det så har vi tittat på en massa fotboll. Ätit lunch i solen. Skrattat. Fixat både brownies och äppelsmulpaj. Varit på fotoutställning. Drömt om en svensk sommarstuga. Bestämt att jag ska ta upp ridningen igen efter sommaren. Konstaterat att det inte funkar för oss att ha en hund fast de är söta. Funderat över bloggens framtid. Frågat oss när den där pusselbiten som saknas ska falla på plats. Och jag har haft på mig den fina mexikanska klänningen, bara för att det var ett speciellt tillfälle som jag inte vet när det kommer igen. 


Och under hela den här tiden har jag knappt tagit några foton.... 
Kärt aterseende

I tisdagskväll var mannen och jag iväg pa bio. Det blev lite oväntat Sex & the City 2. Mannens idé faktiskt! :) 

Och det var verkligen ett kärt aterseende. Pa nagot sätt sa känns det som om man träffar gamla kompisar som man inte sett pa länge. Och som med riktigt kompisar sa är ju vissa tillfällen extra roliga och speciella, och andra bara roliga. Det här var ett roligt tillfälle! Vi skrattade gott flera ganger under kvällen och skakade pa huvudet at deras tokigheter, men alltid med ett leende pa läpparna. Precis som med riktigt vänner sa finns det ju saker som man inte haller med om och precis sa var det i tisdags ocksa. Men vi hade himla roligt och det är ju det viktigaste. 

Det är ju trots allt Sex & the City och man far ta det för vad det är. För jag antar att ni inte heller gar i högklackat till nattlinnet hemma? ;) Eller är jag den enda "sunkisen" i det här gänget?