Livet är hart...

... i Acapulco. Jag later bilderna tala för sig själva.

Men mellan massage och siesta hinner vi med lite bad i poolen oxa :)

Acapulco - Another World!

Jag tror att jag drömmer! Igar akte vi fran Mexico City till Acapulco med vara vänner. Att vi hade hyrt ett hus visste jag redan men hade aldrig kunnat ana vilket typ av hus... Har aldrig sett nat liknande. Huset är enormt. Fem stora sovrum, alla med stora privata badrum och vissa med egen uteplats. VI har en kock, en bartender, en servitör och en städerska. Vara vänner har dessutom tagit med sig "nanny". Helt galet. Jag lyfter inte ett finger.

Allt är möjligt här... I eftermiddag kommer en tjej och gör manikyr och pedikyr pa mig och killarna ska fa massage. Jag är i en annan värld.... Det gäller att inte vänja sig ;)

Här kommer bilder fran paradishuset!Mexico City dag 3

Igar spenderade vi mest hela dagen i en enorm park som heter Chapultepec. Parken ligger i centrala Mexico City och därr finns museum, ett zoo och Castillo Chapultepec (slott). Vi började med att besöka slottet som ligger högt upp pa en kulle med en underbar utsikt över jättestaden. Jag blev förälskad. Det är en underlig känsla att sta där uppe, höra faglarna kvittra och samtidigt stadens brus.Pa eftermiddagen gick vi pa Zoo. Vi reser ju med en 2 1/2 aring sa det gäller att hitta roliga saker för honom oxa. Att ga pa Zoo var definitivt en hit! Det är helt gratis att ga in vilket är bra.

Vi avslutade dagen pa Museo nacional de Antropologia. Det största muséet av den här typen i världen. Kan helt klart rekommenderas. Ta med er en guide, man lär sig sa otroligt mycket och besöket blit sa mycket bättre. Har lärt mig sa mycket de senaste dagarna. Visste ni tex att Mexico City är byggt pa en sjö? Det var aztekerna som kom hit runt ar 1300 och enligt deras religion var det precis här de skulle bosätta sig. Man ser spar av detta pa flera ställen, hela byggnader som sjunkit ner eller som star alldeles snett. En del beror även pa den stora jordbävningen 1985.

Imorgon bär det av till Acapulco! Det ska bli underbart, hör av mig därifran. :)