Hemma och vänder!

Hej vänner! Är hemma i Warszawa igen och har precis ätit fruktost med min underbara man. Home sweet home, men inte sa manga timmar till... helgen är dessutom maxad med aktiviteter. Jag känner mig superspeedad.

Mötet igar gick BRA, tack för era tummar! Nu är det upp till mig hur jag vill göra, och tankarna snurrar. Vad vill jag egentligen? Det är en jätteutmaning och chans för mig, men ocksa mycket mer jobb utöver det jag redan gör idag. Jag tänker vidare ett tag till.

Som sagt fullspäckad vecka, det syns speciellt pa kameran. Fyra kort blev det bara, jag som brukar fota det mesta. Sa här kommer veckans bilder... 

Första parkett för att se soluppgangen i tisdags 6.30.  
Vid samma tidpunkt serverar LOT en iskall kycklingwrap. Klockan halv sju? Hur tänkte dom här?  
Tur att jag hade med mig mina hembakta bullar !!! ;)
Redo för mötet igar kväll. Trivdes himla bra i min nya kavaj med puffärmar fran h&m. För mig är det himla viktigt att trivas i kläderna jag har pa mig, sitter nat fel eller obekvämt eller bara känns fel sa blir jag pa daligt humör och vill ga hem och dra pa mig pyjamasen.

Nu sticker jag ner i gymmet!

Today is the day...

Sitter nere i frukostsalen och väntar pa att klockan ska bli 10.00. Da är det nämligen dags för det där mötet. För första gangen nagonsin ska jag representera mig själv. Det är bara lilla mig det hänger pa nu. Det finns ingen chef att falla tillbaka pa, inga kollegor som kan hjälpa och ingen stor organisation att representera. Det känns onekligen lite konstigt, nytt och väldigt nervöst.

Jag tror att jag är förberred. Tänker bara vara mig själv och inte latsas att jag vet saker som jag inte har en susning om. Jag vet att jag kan göra det här, om det känns rätt och om jag vill. Men vad vi än besämmer efter idag sa vill jag självklart göra ett gott intryck och kunna vara stolt över mig själv efterrat. Sa hall tummarna! Mellan 11.00 och 14.00 ska jag vara där. Sen ska jag ta mig ända till Amsterdam (Bryssel var fullbokat..) för att flyga hem till tryggheten. Idag kommer bli ännu en lang och spännade dag!

ögonen gar i kors

Ville bara titta in och säga hej fran Belgien, har precis kommit hit fran Hamburg. Har haft tva superintensiva dagar med sma 5 minuters pauser och 25 minuter för att äta och middag tillsammans igar kväll... Mötet har gatt himla bra och var verkligen givande men nu far det inte plats sa mycket mer i min lilla hjärna. Stressar dessutom som en galning för att fa ihop Dubairesan och allt som maste förberedas. Nu hoppas jag att det är klart, mandag 17.00 sticker jag. (Pia och Catrine, jag mailar er sa fort jag kan!)

Det blir inte sa langt inlägg, ville bara vinka lite! Vink Vink! Sitter nere i lobbyn och jobbar för internet funkade inte pa mitt rum. Grrrr... Imorgon hoppas jag pa liiiite mer tid och bättre Internet uppkoppling.

Kram och god natt!