Jag saknar er

Att det inte blir sa mycket tid over till att blogga det vet ni ju redan. Men ni vet nog inte att jag saknar er! Jag gillar verkligen att blogga, allra mest gillar jag kontakten med er. Att bolla ideer och tankar, att hjalpas at att hitta motivation, inspireras och att bara prata helt enkelt.

Jag har tankt flera ganger den senaste tiden att det basta kanske vore att sluta blogga helt. Det stor mig nar det inte blir nagon kvalitet, inga bra texter, ingen vidare kvalitet pa bilder och ingen tid till att riktigt halla igang en dialog. Men jag kan inte. Jag skulle saknar er alldeles for mycket! Och vem vet, snart kanske det vander och jag far till det med mer bloggtid i vardagspusslet. Jag hoppas i alla fall pa det.


I brist pa annat far ni en bild fran pasken forra aret. Den var lite senare i april om jag minns ratt, men anda med tva manader kvar av graviditeten.. De som sa att jag inte var stor ljog helt klart. Jag blir nastan trott i fotterna av att titta!

Två fina från förra veckan

Måndag, spontan shoppingrunda och sushilunch med en god vän och två glada bebisar. Vi kände oss helt plötsligt som såna där trendiga mammor som hänger på café i strukna kläder och fina naglar. Det kändes bra en liten stund. Fick med mig en sjal från Marni for hm. Fanns massor kvar om nån desperat vill ha någonting.

Fredag, efterlängtad pain au chocolat och en färskpressad grapefruktjuice på St Honore. Det var mysigt! Sen gick vi och besökte Amayas framtida förskola. Det tänkte jag berätta mer om en annan dag.


Dom där ögonblicken

Jag har flyttat ner Amayas skötbord på golvet. Hon är nämligen helvild och livsfarlig att byta blöja på för tillfället.

Igår när jag äntligen fått av både byxor och blöja så sträcker hon sig efter sin favoritleksak och jag släpper taget om henne. Då rymmer hon! Kryper iväg, snabb som en vessla, med rumpan bar och kiknar av skratt. Hela vägen ut i vardagsrummet. Jag tror aldrig jag sett nåt sötare i hela mitt liv. Jag skrattade högt, låtsades jaga henne och tänkte att jag inte skulle vilja vara någon annanstans än just här.