Min onsdagskväll

Hemmaträning med Nike Training Program, shopping på asos.com (rea på skottdagen och fram till 2 mars, skynda skynda!) och Loreens "Sober" på repeat. Mannen är inte hemma som ni kanske gissat redan.

Nu, en grapefrukt, Loreen några gånger till och sen sängen!

 

 

Min träningskompis

Säg hej till Spitz, min träningskompis igår kväll. En trevlig, och väldigt söt, liten häst. Tycker att det går bättre för varje gång, och nu var det kanske lite lättare i och med att han var ganska liten. Det underlättar om man är tre äpplen hög som jag.

Och det är så himla kul! En hel timme då jag inte tänker på nånting annat. Riktigt lyxigt, och så bra rump- och lårträning!

 

Är helgen redan slut?

Tack vare mamma och pappas hjälp har vi hunnit med en massa den här helgen. Igår skämde jag bort mig själv och gick och fick håret fixat till bröllopet och lyxade till det med en sminkning hos Bobbi Brown.

Bröllopet var annorlunda minst sagt. Vad sägs om sushi och vodka till förätt t.ex? Och att man ger brudparet blommor efter vigseln var vi de enda som inte visste...

Idag har vi varit på brunch, och jag är fortfarande mätt. Och ganska trött efter gårdagens party. Var längesen jag befann mig på ett dansgolv. Hade nästan glömt hur kul det kan vara!