Jag ger upp...

...och bäddar ner mig istället. Vet inte riktigt var den här brakförkylningen kom ifran? Vill bli bra sa fort som möjligt, men under tiden ligger jag alltsa i sängen. Tänkte börja pa den här boken:Sa vi hörs imorgon, förhoppningsvis lite mindre snörvlig ;) God Natt!

Bara sa att ni vet..

....sa gör det ruskigt ont att nysa med träningsvärk i magen! Dalig tajming att bli förkyld efter ett Body Ball pass ;)

Body Ball

Igar morse var jag alltsa iväg och provade Body Ball. Det var annorlunda, men effektivt. Under uppvärmningen började jag nästa fnissa för mig själv. Vi körde nämligen basic aerobics steg samtidigt som vi höll varsin stor rosa boll i händerna. Rörelserna skulle koordinieras sa bollen skulle upp, at sidan, fram... Man syntes ju knappt bakom den där stora bollen!

Efter uppvärmningen var det dags att börja göra övningar och nu skrattade jag inte längre. Det var ganska tufft. Inte nog med att man tränade musklerna, man skulle halla balansen pa bollen ocksa vilket gjorde att det blev utmanande! Det var mycket magövningar. Är ju inte min favorit, ibland känns det som om dom kör pa med det för att det är lätt och för att de tror att alla kunder till ha det.. Lite mer variation hade varit bra. Jag har träningsvärk lite överallt idag, sa passet var helt klart effektivt. Kommer nog inte bli min favorit men jag provar gärna igen! :)