Katastrof

Ja det är nästan av en liten katastrof här just nu. Noll koncentrations förmaga. Inte mycket mer motivation pa jobbet heller. En blogg som blir lite lidande. Nu maste jag snart ge mig ut i livet igen, sa här kan det ju inte fortsätta!

Är ni ocksa sa där att ni gar helt in i en grej och allt runt omkring känns helt oväsentligt? Jag är san och ibland är det sa tröttsamt. Bara jobb. Bara träning. Bara flytt. Bara, bara, bara... Fast det klart, man är ju väldigt effektiv pa just det ämnet som är intressant för tillfället. Men resten da? Gah!
Imorgon SKA jag fixa allt det där som bara ligger där. Ga till posten. Köpa lite julklappar pa nätet. Styra upp lite middagar med vänner. Svara pa e-mail. Svara pa kommetarer. Jag SKA. Manana, manana... ;)

Du saknas mig.

Mannen har akt hem till Warszawa igen. Det är sa himla tomt här nu. Maten smakar inte lika gott, soffan är inte lika mysig, musiken som vi lyssnade pa vid lunch later inte lika bra längre.

Och skratten. Nu har det gatt flera timmar sen jag skrattade sa jag grät. Det gör vi ofta, flera ganger om dagen. Om allt och inget och det är sa himla härligt. Jag blir till och med full i skratt när jag tänker pa det nu. Come back quickly my love.
Slapp lördag

Här har det slappats mest hela dagen. Undrar om vi nansin kommer bli effektiva igen efter den här otroligt lugna veckan?

Som vanligt sa fick vi lite fart fram mot kvällen. Jag har slagit in julklappar, alla köpta pa Nature et Decouverte. Himla bra affär där miljön är i fokus. De har lite av varje, för bade vuxna och barn. Jag gillar speciellt de pedagogiska tankarna bakom leksakerna till barnen. Mycket nöjd med dessa köp! 

 

Mannen i sin tur gjorde ett mindre lyckat försök att organisera de sista grejorna vi har här i Paris. Vad ska ner i källaren? Och vad ska med i bilen som ocksa flyttar till Warszawa i december? De fragorna ställer vi oss fortfarande da mannen mest skrattade at gamla foton han hittade i en kartong... ;)