Klädkris!

Alltsa helt allvarligt, jag har knappt nagot att satta pa mig trots valfylld garderob. Det var evigheter sen jag kande mig valkladd... Alla byxor sitter for tajt pa vissa stallen, och hanger lost pa andra... Manga skjortor sitter for trangt runt brostkorgen. Stickade trojor ar noppriga, skor slitna.. Min garderob hade helt enkelt sin peak runt ar 2009 cirka.. 
 
2010 blev jag gravid med Amaya och sen dess har det inte hant mycket. Gravidklader och amningsklader ar val egentligen det enda som kopts. Inget som jag egentligen tyckt varit kul.
 
Sa nu behover jag en massa nytt. Eller faktiskt  sa lite som mojligt, men som kan varieras mycket. Snyggare klader att ha som mammalediga (funktionella och bekvama, men samtidigt eleganta). Lite nytt till middagar, tjejkvallar och annat skoj. Skor, vad har man pa fotterna i detta land pa vinterna? Snygg hostjacka? Jag vet inte var jag ska borja, jag har halkat efter alldeles for mycket!
 
Hjalp mig! Kom med lite tips pa fa saker som kan fa mig att kanna mig som ny. Vill kanna mig fin igen, med klader som sitter bra. Brukade alltid ha ett gang nyckelplagg som alltid funkade, men det har jag inte langre.
 
 
 
En kvall i Prag for lange sen da jag minns att jag kande mig fin och valkladd utan att egentligen ha klatt upp mig.