Svar pa era fragor, del 1


Hoppas att ni alla haft en lika bra helg som jag sa här langt! Här kommer svaren pa nagra av era fragor, har delat upp det i tva delar. So, here we go!


Vilket land skulle du helst vilja bo i om du inte fick välja något där du redan bott?

Jag drömmer om att bo en tid i Sydney. Helt klart min drömstad, den har allt. Storstadskänsla men restuaranger, barer, shopping men även havet, naturen.. Allt! Skulle flytta imorgon om vi fick erbjudandet.

Sen drömmer jag även om Asien, skulle tycka att det vore jättespännande att prova pa Singapore, Hong Kong eller Bangkok en tid.

Har du något drömresemål?

Faktiskt inte. Just nu finns det inget speciellt som jag drömmer om för en semesterresa. Alltsa det klart att jag vill aka pa semester men är nog ganska öppen för det mesta. När jag drömmer om platser sa är det mer drömmar om att stanna en längre tid och uppleva vardagen.Vilket språk tycker du är finast?

Av dom jag känner till, Franskan. Utan tvekan. Sa himla fint.


När fick du din första kyss?

Den fick jag pa ett skoldisko av min stadige pojkvän Niklas, ja alltsa sa stadigt som den kan bli när man gar i trean. ;) Smakade Pepsi!


Vilket land var det första du besökte förutom Sverige?

Antagligen Danmark. Var där en massa när jag var liten. Men den första längre resan gick till Kanarieöarna när jag var 7 ar. Minns det fortfarande. Träffade en kille som jag tyckte var sa söt, Erik fran Mjölby.. Och släpade runt pa min docka Rickard hela tiden. Och at en massa med grillad kyckling. :)