Underbar sista tid i Warszawa

Igår var det Amayas födelsedag och vi hade en sån där dag som jag har längtat efter när barnen varit mindre. Att liksom kunna göra saker utan 10 kilos packning och strikt mat- och sovschema.
 
Efter en tur till "skogen" (fanns trampolin, hoppborg och restaurang, inte så lik den svenska skogen) där Amaya provade sin nya cykel och en lång siesta åkte vi in till stan. 

En underbar sommardag. Vi började med utlovad glass och sen tog vi oss upp mot gamla stan. Alltså, sparkcyklar - det måste ju vara guds gåva till småbarnsföräldrar? Vi kom framåt, och fort gick det! Vi slapp dessutom släpa runt på en vagn. På helgerna är vägen upp till gamla stan avstängd för trafik, perfekt för våra små fartdårar. 
Lite längre upp på vägen visade det sig att det var fullt med aktiviteter på gång, vi dansade till algerisk musik, tittade på clowner, lekte med lego, spelade på trummor med Pippi och kramades med Nalle Puh. Helt galen semesterkänsla! 
Den där sockervadden åkte i sopporna ganska fort, såg som tur var godare ut än den var. 

Middag åt vi på en uteservering i gamla stan. I 25 graders värme och glada barn, klockan 21.00. Warszawa bjöd oss verkligen på sin bästa sida. Vi kommer sakna mer än vi inser tror jag. 
1 Bella:

skriven

åh' så härligt! Värme!!! Vilka fina bilder! Både på barnen och dig! Så härligt! Som jag längtar till värmen efter en riktigt kall blåsig regnig maj... Håller tummarna för alla svenskar skull att det blir en fin sommar.
Ja, jag tror också ni kommer sakna det, om ni inte hamnar i Madrid;)

Svar: Ja helt underbart! Vi har haft riktig sommar i några veckor nu. Sån skillnad att bara vara lite längre söder ut i Europa... Nu måste värmen komma till Sverige också så du får lite uppvärmning innan Spanien :)
ParisLisa

2 Jenny Lina Carlsdotter:

skriven

Åh vad härligt! Här har ju sommaren fortfarande inte kommit, men jag lääääängtar tills den gör det! :) Ser ut som om det blev en toppen-födelsedag i alla fall. Hurra!

Svar: Snart måste den komma! Minns förra sommaren, då var juni trist men juli väldigt härlig. Ja du, härlig födelsedagshelg! Kram
ParisLisa

3 Towa:

skriven

härliga bilder<3

Svar: Tack!
ParisLisa

4 Sandra Steinick Gustafsson:

skriven

så härligt det ser ut!

Svar: Det var det :)
ParisLisa

5 Anna:

skriven

Tycker ni gjorde helt rätt i att maxa kalaset då ni ska flytta därifrån!

Svar: Härligt att höra!
ParisLisa

Kommentera här: