Lyckad lördag

Igar var det alltsa dag för den där golfturneringen. Och regnet öste ner. Vi hade ingen som helst lust att ens ga utanför dörren, men vi hade ju tackat ja och vi vet hur viktigt det är att ga ut och träffa människor sa här i början. Sa pa eftermiddagen satte vi oss i bilen och akte för första gangen utanför Warszawa pa vägar med stora gropar och gupp i. Inte en motorväg sa langt ögat kunde na. Det maste ta en hel dag aka aka upp till Gdansk!

När vi kom utanför Warszawa sa tittade solen fram, helt otroligt! Helt plötsligt var vi ute pa riktiga landet och vi passade pa att stanna och köpa mer underbara jordgubbar.Pa golfbanan var aktiviteterna i full gang. Barnen hade luftslott att hoppa i och de kunde rida pa hästar. Vi stora fick lära oss att spela golf eller testa vinprovning. Mannen och jag slog lite bollar och min golfkarriär är definitivt över innan den ens har börjat. ;)

Vid halvsju var det cocktail följd av en middag. Vi hade verkligen jättetrevligt! Hamnade vid samma bord som vara nya vänner som vi at middag med för nagra veckor sen. Verkligen underbara människor. Naturliga och roliga! Med massor av barn hela bunten.

Det slutade ganska tidigt, de flesta kom ju med barn, sa senare pa kvällen akte vi in till centrala Warszawa för att ta en drink pa Essence, som ligger pa Nowy Swiat, med vara grannar. Han är jättetrevlig, en fransk kille som mannen lärt känna ganska bra och som vi sprungit med nagra gangner. Hon däremot... ska inte säga för mycket men vi kommer nog aldrig bli speciellt nära vänner. Just nu är hon lite stressad för hon är fortfarande inte klar med inredningen av Gustavs rum. Deras katt.... Han har ett eget rum. Vi har helt enkelt lite olika intressent. Men drinken var trevlig!