Nedräkning...

Nu har nedräkningen börjat. Snart åker våra ägodelar iväg i en lastbil medans vi istället hoppar på flyget och vinkar hej då till Warszawa.

Det finns så många saker jag längtar till. Huset, trädgården, familjen, kompisarna, naturen... Men så finns det också en hel massa som jag är orolig för. Tänk om jag sitter där i drömhuset och tänker "vad gör vi här"?

Jag har så mycket saker som jag gärna skulle vilja bolla med er men tid är en konstant bristvara. Men t.ex, det här med materialism. Tycker det känns så viktigt med rätt grejor i Sverige. Att man måste se ut och ha samma saker som alla andra. Rätt jacka, rätt träningskor, rätt barnvagn, rätt väska. Hur undviker man det där? Eller berätta om jag kanske har fel?

Och hur undviker man den där dagishetsen? Verkar ju vara rena rama tävlingen över att vara hemma så länge som möjligt för att sen lämna sist och hämta först. Jag vill inte hamna där. Jag vill fortsätta tro att vi gör så gott vi kan och att vi är fullt kapabla att ta rätt beslut för vår familj. För så är det ju, eller vad säger ni?