Nu är vi här!

I söndags kom vi fram, tillbaks eller hem. Vet inte vad som passar bäst. Har ju bara varit borta i 11 månader så allt är ju precis som vanligt. Och för en sån som jag som snart ska flytta in i mitt 15:e hem så vet jag att hemma är där hjärtat är. Det är inte en plats för mig. Det är en känsla, och den känslan kan man ju känna på flera ställen. 

Hur som helst så känns det bra! Det känns hemma. Tjejerna är ju resvana och mannen är glad att vi är här. Den som tycker det är jobbigast är nog vår au-pair! 

Om en vecka får vi tillgång till vår nya lägenhet, det ska bli spännande! Och skönt att komma iordning. Nu bor vi litet och stökigt. 

Det tar lite tid att komma in i nya rutiner men imorgon ska det bli 21 grader varmt så då kör vi picknick och parkhäng hela dagen! 

1 Sandra:

skriven

Vad härligt att vara samlade igen. Ni är ett gäng hjältar!
Ha världens bästa helg nu. Stor kram

Svar: Vad gullig du är Sandra! Detsamma till er! Kram
ParisLisa

2 Jenny:

skriven

Spännande! Skönt att ha au-pair också. Ska bli kul att följa er där borta igen! Kram och trevlig helg!

Svar: Tack detsamma och kul att du hänger med!
ParisLisa

3 Mammatea:

skriven

Skönt för er att vara samlade igen!

Svar: Ja verkligen!
ParisLisa

4 bella:

skriven

Så skönt! Får jag fråga varför det känns jobbigast för au-pairen? Ja, hemma är där hjärtat är och jag känner igen det där med många hemma. Roligt för barnen att få träffa sin pappa mer.
Hoppas ni får en härlig helg!

Svar: Ja det kan man ju fråga sig ;) Kanske hade hon precis kommit in i rutinerna i Stockholm och det känns nytt och konstigt här. Eller så ville hon kanske hellre vara i Stockholm hela sin vistelse, men det har vi ju varit väldigt öppna med ända från början att vi skulle till Warszawa. Hon känner en hel del spanjorer här så hon borde trivas bättre här kan man tycka...Tack detsamma!
ParisLisa

5 Anna (Sthlm):

skriven

Härligt! Hur kommer ni bo?

Svar: Vi har hyrt en möblerad lägenhet. Var där och tittade idag igen och det kändes så himla bra!
ParisLisa

6 Snorkkis:

skriven

Så skönt att ni alla är tillsammans igen. Även om ett ställe kan verka som hemma är det ändå där ens egen lilla familj är som hemmet är.

Svar: Precis så är det!
ParisLisa

7 Emelie:

skriven

Så härligt! Får en bra känsla av detta! Kram

Svar: Jag med! :)
ParisLisa

Kommentera här: