Huset på kullen

Dit upp på kullen, där det blå huset skymtar fram, dit längtar vi. Till vårt alldeles egna hus.

Längtar efter att vara på plats. Hela familjen, och att den här perioden med massor av frågetecken och en att-göra lista som bara blir längre och längre är över.

Längtar efter att kunna öppna dörren och släppa ut Amaya i trädgården. Längtar efter att packa upp kartonger, att cykla till affären, att fylla den stora kylen och frysen med vällagad mat. Längtar efter att var sak får sin plats, och sitt rum. Längtar efter att börja det nya äventyret.

Får däremot ont i magen av tanken att säga hej då till mina underbara vänner här. Kommer sakna dem något fruktansvärt.

1 Ellinor:

skriven

Fantastiskt! Tänk så mycket fint som väntar på er. Förstår att ni är fulla av förväntan och längtan. När är det tänkt att ni skall flytta?

Förstår dock att det är med blandade känslor som ni lämnar den nuvarande vardagen och livet bakom er. Vänner kommer dock alltid att finnas kvar, oavsett avstånd. Det fina med att ha vänner spridda över världen är att det bjuder inte till många kära återbesök. Ibland är det bra att behöva längta lite.

Kram

Svar: Ja det ar jattespannande! Hoppas vara pa plats i maj men det beror lite pa mannens kontrakt har. Barnen och jag kan flytta tidigare, men med tva sma vill jag garna inte vara ensam alltfor lange. Och det kommer nog vara svarare an jag forestallt mig att flytta.. Far tanka pa familj och vanner som vantar i Stockholm!
Kram Lisa
ParisLisa

2 Miss Marie:

skriven

Åh, lite avis på er ju! Så härligt med hus och egen trädgård, det skulle jag också vilja ha! Tror ni kommer trivas kanon, men det är klart att det alltid är svårt att lämna vänner!

3 Mammatea:

skriven

Mysigt det ser ut!

Svar: Ja, langtar!
ParisLisa

4 XB:

skriven

Mysigt! Till vilken stad/by flyttar ni?

Svar: Vi flyttar till en soderforort till Stockholm. Ganska langt ut men anda 25 min med taget in till centralen.
ParisLisa

5 Emelie:

skriven

Åh så kul Lisa, det ser supermysigt ut! Avsked är det värsta men nya äventyr väntar! Kram

Svar: Ja det kommer verkligen bli ett aventyr! Spannande, och laskigt! Forsoker undvika att tanka pa avskeden.. Kram!
ParisLisa

6 Bella:

skriven

Det gäller att fokusera på målet, framtiden, så helt plötsligt inser man att man nått fram genom nån liten vardagsgrej som när du IRL släpper ut Amaya i trädgården;)

Flytta är ju alltid krångligt, ännu mer när det är från ett land till ett annat. Allt som ska göras...

Har din man nytt jobb i Sverige?

Ska bli spännande att följa dig under våren.
Kram på dig!
Hoppas du får lite sömn med;)


Svar: Du har sa ratt! Forsoker lata bli att tanka pa hur krangligt det ar att flytta... Vi fokuserar pa malet istallet som du skriver.
Min man har inget jobb i Sverige men en hel del projekt vid sidan av sitt jobb har. Det ar nagot som han kommer fortsatta med aven om det blir en hel del resor fram och tillbaks.

Kul att du vill folja med pa det nya aventyret!

Kram till dig och hoppas du och lille D har det bra.
ParisLisa

7 Jenny / Ekomamma i stan:

skriven

Vad härligt att ha något att längta till. Själv längtar jag bara bort eftersom vi ännu inte har bestämt något nytt boende.

Men förstår att det blir svårt att lämna vännerna.

Svar: Jag forstar att ni langtar efter nytt boende! Hoppas att det loser sig snart sa att ni far lite mer plats nu nar ni ar 4.
ParisLisa

8 Miss Agda- Småbarnsliv o Endorfiner:

skriven

<3
Det kommer att bli SÅ roligt! Men förstår att det är blandade känslor för er även om jag tolkar det som att magkänslan ändå är väldigt bra.
Kramar

Svar: Magkanslan ar helt klart bra! Men sen oroar man sig ju lite grann, som oftast nar det ar stora forandringar pa gang. Ser hur som helst fram emot att traffa er oftare!Kramar Lisa
ParisLisa

9 Brysselkakan:

skriven

Förstår så väl din kluvenhet... Vår flytt var jobbig mentalt och även om jag trivs bra i vårt hus så är det enormt mycket jag saknar och då främst mina fina vänner. Det blir bra och det blir det för er också man får bara låta det ta tid.

Svar: Visst ska vi lata det ta lite tid. Ar glad att vi kommer till Sverige pa varen, kanns lite lattare. Men det hjalper verkligen att hora att ni trivs!
ParisLisa

10 Jenny:

skriven

Egoistiskt sätt är jag glad att få dig närmre, då kanske vi äntligen kan ta den där fikan. Altruistiskt är jag så gald för er familj, härligt att komma till säkra (och enkla!) sverige med allt vad det innebär. Härligt med hus och trädgård och nya äventyr!

Svar: Jag hoppas ocksa att vi antligen ska kunna ta den dar fikan vi pratat om. Det vore himla kul! Kram Lisa
ParisLisa

Kommentera här: