Ytligt

Maste erkänna att man inte känner sig pa topp efter en lang vinter, da man dessutom varit hoggravid och nyforlost. Och de forsta manaderna som tvabarnsforälder bjuder inte pa mycket egentid direkt. 
 
Men sa lyckades jag fa barnvakt till bada barnen och fixade en manikyr och pedikyr forra veckan. Sen blev det min fodelsedag och jag fick en behandling pa spa av mannen - peeling, body mask och massage. Här nanstans borjade jag mig känna mig pa väg tillbaks till mig själv. 
 
I fredags blev det lite shopping. Nagra plagg som känns sa bra! Sen lite nytt smink och grejor till haret. Och pa kvallens tjejmiddag fick jag lite nya krämer. Att jag dessutom fatt sova ordentlig flera nätter i rad, solen lyser och jag hunnit till gymmet gor att jag känner mig som Lisa igen.
 
Nu fattas bara ett besok hos frisoren - sen ar renoveringen klar ;) 
 
 

 
 
1 Jenny:

skriven

Det hjälper verkligen att göra sådant! När jag känner mig nere och sliten brukar jag göra ansiktsmask och färga fransar och bryn och kanske ta lite BUS. Känns redan bättre. Nu känner jag mig lite så och ikväll ska jag till frisören. :)

Svar: Ah hoppas att du blir nojd hos frisoren? Nan stor andring pa G?
ParisLisa

2 Miss Marie:

skriven

Härligt! Det kan verkligen behövas ibland! :)

Svar: Ja den har gangen var det verkligen behovligt ;)
ParisLisa

3 Mammatea:

skriven

Vilka fina klänningar!

Svar: Tack! Jag foll for dem direkt.
ParisLisa

4 Jenny / Ekomamma i stan:

skriven

Oj vad jag känner igen mig! Inte i renoveringen tyvärr, då min födelsedag inte bjöd på några massager utan i slitenheten... Men jag hoppas att få lite tid i helgen för att köpa lite välbehövliga saker.

Svar: Jag hoppas att du fatt tid till dig sjalv och att det kanns battre den har veckan!
ParisLisa

Kommentera här: